Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Anna Myk

Domyślnie Anna Myk

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

A oto prezentuję państwu zdjęcia, które zrobiłem podczas spotkania lokalnej grupy fotografów.

Na zdjęciu: jakże urodziwa Anna Myk.
    Wizaż: Dominika Dąbrowska

W końcu jestem ze zdjęć zadowolony, są takie jakie chciałem - czy dobre czy złe, to ocenę pozostawiam wam.

1.

2.
    ...wersja większa.

3.
    ...wersja większa.

Pozdrawiam i zapraszam do oceny.
    Konstruktywna krytyka bardzo mile widziana.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-04-2025 o 20:32 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

uu okrutne przepalenia. Ogólnie najbardziej mi sie z tego podoba modelka, a jak już bym miał wybierać z tych trzech to nr 3
    d70 50 1.8 i ja

Domyślnie

No to będę się bronił - 'okrutne przepalenia' są tutaj jak najbardziej celowo, nawet podciągane były pewne miejsca do przepału.

Domyślnie

nie no jak kto lubi, ogólnie nie jest przecież źle. Na pierwszym bym skadrował ciaśniej i te przepalone włosy MI sie nie podobają :P
    d70 50 1.8 i ja

Domyślnie

Ależ oczywiście, o gustach się nie dyskutuje.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maciek R Zobacz posta
    ... nawet podciągane były pewne miejsca do przepału.
    A można wiedzieć w jakim celu?
    Przecież można zrobić jasne zdjęcie bez przepału.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Można, oczywiście, że można.

Jak już pisałem, są takie jakie chciałem. Po prostu tak mi się podobają.

Domyślnie

""2Po prostu tak mi się podobają.""" wiec czemu prosisz o krytykę ?

jesli chodzi o mnie to 1 to typowe zdjecie, tzw "pstryk" choc zapewne z niejaka swiadomoscia robione, 2 do mnie nie przemawia, prawdę powiedziawszy wolałbym obejrzeć twarz tej ślicznej dziewczyny w całości na tym zdjęciu, 3 najlepsza z serii, podoba mi się kadr i spojrzenie dziewczyny na fotce ale uważam tak jak koledzy wyżej , ze niepotrzebne są te przepalenia, pokaz w wersji kolor bez przepaleń bom ciekaw

Domyślnie

nr 2 wg mnie odpada. Taka koncepcja w tym przypadku nie przynosi efektu. Spójrz parę postów dalej jest "Z imprezy i nie tylko" Tam ktoś zrobił tego typu zdjęcie i efekt jest zupełnie inny.

nr 3 wydaje się być ok. A czy mozesz zamieścić to zdjecie w wersji z przed obróbki? Ciekaw jestem jak wygląda bo w obecnej wersji przeholowałeś z jasnością.
    Warto oglądać histogramy bo histogram prawdę Ci powie

nr 1 Niekorzystne dla modelki. Źle ułożone włosy optycznie powiększają głowę.
    Ostatnio edytowane przez marcello78 ; 06-02-2010 o 20:08

Uprawnienia umieszczania postów