Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Paliki

andre77
    Gość

Domyślnie Paliki

Dzisiejszy spacerek

Domyślnie

Widać, że zima w pełni, śnieg fajnie wyszedł. Trochę błękit bym wzomcnił. Nie wiem, chyba lepiej gdyby cienie z palików były całe pokazane, trochę szerzej, ale to mz.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

andre77
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Widać, że zima w pełni, śnieg fajnie wyszedł. Trochę błękit bym wzomcnił. Nie wiem, chyba lepiej gdyby cienie z palików były całe pokazane, trochę szerzej, ale to mz.
    Chciałem je zmieścić ale z jednej strony słońce w obiektyw wchodziło a z drugiej już brzeg mało ciekawy

Domyślnie

No tak,nie ma się do czego przyczepić ,to i frekwencja marna.....szkoda tylko,że nikt nie zauważył,że na tej focie ktoś zrobił wszystko z głową...popatrzcie....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

Mnie się podoba również.Ładnie i spokojnie.Pierwszy plan z tymi cieniami bardzo ciekawie ujęty.
    De siedem set.

Domyślnie

Fota przemyślana i podoba mi się - ladnie się poukładało w kadrze. Zastanawiam się czy poziomy strzał nie byłby lepszy - nie obcięło by może wtedy cieni z lewej strony. Ładna kolorystyka, choć skromna
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Fota przemyślana i podoba mi się - ladnie się poukładało w kadrze. Zastanawiam się czy poziomy strzał nie byłby lepszy - nie obcięło by może wtedy cieni z lewej strony. Ładna kolorystyka, choć skromna
    Podpiszę się .

Domyślnie

Ładnie, spokojnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Podoba się, nastrojowo, czysto i ładnie

Uprawnienia umieszczania postów