Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Natalia by Novika

Witam wszystkich, dawno mnie tutaj nie było.... ale wracam po przerwie pokazać zdjęcia z ostatniej sesji. Czekam na opinie, komentarze, rady i krytykę.

1.

2.

3.

Domyślnie

Cześć, podoba się, ale zastanawiam się czemu wrzuciłas 3 zdjęcia prawie identyczne ?

Domyślnie

Nie są identyczne.... są z jednego fragmentu sesji z kilku ujęć. Poza tym różnią się spojrzeniem. Z czasem dostawie inne...

Domyślnie

Bardzo ładne i delikatne w odbiorze,na 3 śliczne oczy choć cała reszta również
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

fajne ale IMO każde w innej kolorystyce - czy to zamierzone ?

Domyślnie

Wiesz obrabiałam je tak by były różne... nie przywiązałam za wielkiej wagi do tej samej tonacji. Może dla niektórych to błąd, ja bawiłam się by uzyskać ciekawe efekty, nieco inne niż dotychczas

Domyślnie

Witamy, faktycznie długo Cie nie bylo, ale jak widac od razu ostre wejscie! Zawsze lubiłem Twoje zdjecia, a te szczegolnie mi sie podobaja. Niby identyczne, ale jednak kazde inne. Podoba mi sie roznorodny sposob obrobki, kolory, lubie takie eksperymenty. Tylko moze na 1-ce twarz jak dla mnie troszke za jasna. Na pozostalych dwoch lepiej to wyglada. Ale to moje subiektywne zdanie. Pzdr.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

no jak dla mnie to trojeczka jest bardzo ok
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cygi12 Zobacz posta
    no jak dla mnie to trojeczka jest bardzo ok
    Podpiszę się

Domyślnie

Trzecie jest wysmienite, jest stylowe!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów