Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: Olympus EP1

Domyślnie

A mnie w tym aparacie drazni brak wizjera. Już przyzwyczaiłam się patrzeć na świat przez małą kratkę a tutaj taki zonk, trzeba kadrować przez Live View. Wg mnie to bardziej wada niż zaleta. W parze z wymiennymi obiektywami powienien iść tez wizjer.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez para_wodna Zobacz posta
    A mnie w tym aparacie drazni brak wizjera. Już przyzwyczaiłam się patrzeć na świat przez małą kratkę a tutaj taki zonk, trzeba kadrować przez Live View. Wg mnie to bardziej wada niż zaleta. W parze z wymiennymi obiektywami powienien iść tez wizjer.
    Z EVF masz E-P2 i E-PL1. Coś jeszcze Cię w tym aparacie drażni?
    Ostatnio edytowane przez EuroLiberty ; 11-03-2010 o 11:53
    ...jestem arogancki, kłótliwy, zarozumiały oraz próżny... to tylko część moich zalet : )...

...życie, to podróż, nie cel...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
    A są tu tacy co się mogą pochwalić posiadaniem E-P1(2)?

Jeżeli są to poprosimy sampelki,

Przymierzam się do czegoś takiego, nie zawsze chce mi się zabierać lustro.
    wrzuciłem do wątku filmiki
    Miałem w rękach i jeden i drugi. Wyraźnie rekomenduje EP2. Ładniejszy, lepsze ISo i możliwość nagrywania filmów do maxymalnego rozmiaru karty. W Ep1 było chyba ograniczenie do 5 minut. Ja wiem że sekwencje wideo dłużej nie trwają, ale gdyby ktoś chciał nagrywać całe kazanie na chrzcinach to mogłoby mu to przeszkodzić

1. http://www.youtube.com/watch?v=Xob-klIobe8

2. http://www.youtube.com/watch?v=pYvSahDBXnw

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

A kto będzie nagrywał takie dłużyzny? Poważnie przecież tym aparatem żądna profesjonalna robota nie będzie robiona, a jako członek rodziny chyba nie masz zamiaru nagrywać kazań?

Mam osobiście E-P1 w kolorze białym i powiem szczerze, że ten kolor najbardziej mi odpowiada. Do tego zestaw Kit obiektywów (17 i zoom) no i w tej chwili mam kupionego za 60 zł (sic!) Hexanon'a, i poluję na Planara'a 45/2 systemu Contax G do tego Sonnar 90 i będę miał wszystko co mogę chcieć. Naprawdę... W rachubę też wchodzi Takumar 50 lub Rikenon 55...

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów