Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: whitelee

Domyślnie whitelee

witam. takie o. udalo mi sie wstac i zribic cos rano. najwieksza elektrownia wiaterowa w europie.....

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

i jak?
    konstruktywna krytyka mile widziana
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 07-01-2026 o 21:52 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    FX

woda
    Gość

Domyślnie

A gdzie dol tego zdjecia? A poza tym, moim zdaniem za malo rozmyles smigla. Gdyby dac im sie obrocic jeszcze kawalek byloby duzo lepiej. No i ciemno. Chyba, ze to byl pomysl nas taka konturowke. Czuje duuuzy nieodsyt.

Domyślnie

A ja natomiast uwazam, ze smigla sa fajnie rozmyte...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    A gdzie dol tego zdjecia? A poza tym, moim zdaniem za malo rozmyles smigla. Gdyby dac im sie obrocic jeszcze kawalek byloby duzo lepiej. No i ciemno. Chyba, ze to byl pomysl nas taka konturowke. Czuje duuuzy nieodsyt.
    Ja jestem przeciwnego zdania

Domyślnie

Zdjęcie bardzo fajne.
    Wiem że ramka nie tworzy zdjęcia, ale mz w tym wypadku przydała by się tutaj cieniutka (2-3 pxl) biała obwolutka.
    Nie widzę gdzie kończy się dół zdjęcia.
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

kompozycja kadru delikatnie kuleje, ale tylko delikatnie. 0,5cm wiecej z prawej strony kadru kosztem lewej.
    kolorystyka swietna i konturowe podejscie do tematu tez sie widzi!
    jak masz blisko to pole wiatrakow to ja bym pomeczyl je z kazdej strony

Uprawnienia umieszczania postów