Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: bazant - kura

Domyślnie bazant - kura

Witam

bede szczery ;p ...z radoscią pokazuje Wam to zdjecie bo jak dotad to moje najlepsze oj długo "rozpracowywałem" ten gatunek mam nadzieje ze jeszcze bede mial okazje i zamieszcze wiecej zdjec tego pieknego ptaka w chwili obecnej jestem tak pozytywnie nastawiony ze zaden zły komentarz mnie nie zniecheci do dalszych prób fotografowania wiec morzecie być szczerzy oczywiscie zachecam do komentarzy... co zle, co dobrze, co zmienic, co zostawic
    aha... 100% kadru
    pozdrawiam!

1.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    długo "rozpracowywałem" ten gatunek
    możesz napisać coś więcej na ten temat

fajna kura, bardzo fajne zdjęcie

Domyślnie

po prostu wiele razy probowalem podchodzic oczywiscie bezowocnie.... z kryjówek to zawsze mi uciekały dosłownie sprzed nosa... usilowalem sypac pokarm ale tez nie byly zainteresowane.... wogole ciezko bylo sypać gdyz za malo czasu mialem zeby sie tym zajmowac... a ptaki poprostu mialy swoje zrodla pokarmu i nie szukaly w sumie... az znalazlem miejsce gdzie starszy mezczyzna karmi te ptaki.... no i w ruch karimata i zwykle przescieradlo i oto efekt oczywiscie bede probowal dalej
    pozdro

Domyślnie

Kurka bdb moim zdaniem, fajne kolory i fajne miałeś światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    i w ruch karimata i zwykle przescieradlo
    to lubię, przecież zdjęcie to mała część sekundy z często kilku godzinnej zasiadki, podchodów, a często o wiele dłuższych przygotowań

Domyślnie

Chciałoby się krytykować, ale się nie da, bardzo ładna fota.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Bardzo fajna kura...
    Następną dawaj z podwoziem.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wszystko fajnie gratuluję samozaparcia, tak trzymaj, ale brakuje mi trochę ostrości na głowie kurki. Lortek zobaczysz bażanty są łatwe do focenia. Pozdrawiam
    http://www.henrykkoscielny.pl/najnowsze.php5
    D750, D300s, ob. 300/2,8 i parę gratów

Domyślnie

Gratulacje, brakuje troche ostrosci na glowie ale wiosna przed toba
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Bażanty są bardzo fotogeniczne tylko czasem za chorobę nie można ich trafić na ładnym tle albo są blisko krzaczorów z którymi się zlewają, albo jedynie wychylają się spomiędzy skib ziemi... Tobie się nawet udało.
    Ale - ostrość za bardzo na tylną cześć ciała i trochę za ciasno - wyobraź sobie że ona (w końcu to kura) miała pod śniegiem nogi. Ty je uciąłeś .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów