Witam,
To mój pierwszy post ze zdjęciami tu na forum. Zamierzam się nieco więcej udzielać, toteż portrety czas rozpocząć.
Na początek babcia.
Zapraszam do komentarzy i opinii.
Szukaj
Witam,
To mój pierwszy post ze zdjęciami tu na forum. Zamierzam się nieco więcej udzielać, toteż portrety czas rozpocząć.
Na początek babcia.
Zapraszam do komentarzy i opinii.
Sam usunąłem komercyjną stopkę, choć to nieco absurdalne by na stronie o tematyce fotograficznej nie można było podać linku do własnej strony o tematyce fotograficznej...
jest ok podoba mi się
![]()
-> puszka, kilka słoików i błyskotka......
babcia pierwsza klasa, mam jednak wrażenie że po lewej ciut ciemnawo...a przecież tam tak ładnie kolorowo
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
według mnie niepotrzebnie przeostrzasz postać (albo to kwestia "clarity" podciągniętego zbyt mocno)
fota fajna
Bardzo fajne, podoba mi się i kadr i obróbka
Nikon D80+MB-D80, N50f1.8 N18-70 N70-300VR SB-900
to przyciemnienie kadru dookoła babci uroku zdjeciu nie dodało.
wrecz przeciwnie.
a szkoda, bo kadr fajny.
ef-ixy, de-ixy plus pare gratow starszych ode mnie.
tomaszpietrek.carbonmade.com
Winieta miala na celu wyeksponowanie babci, bo tlo mocno kolorowe i odwracaloby uwage. Moze moglem bardziej rozmyc, ale nie rozmylem, wiec zawinietowalem
Dzieki za opinie![]()
Sam usunąłem komercyjną stopkę, choć to nieco absurdalne by na stronie o tematyce fotograficznej nie można było podać linku do własnej strony o tematyce fotograficznej...
bardzo fajna fota. gratuluję momentu.
ani winieta, ani rozmycie tutaj nie potrzebne, przecież drugi plan również opowiada historię (współgra z babcią i jej pomidorami)
obróbka też mi leży.
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
No, człowieku jesli to Twoie początki, to klękajcie narody...
Tylko dwie rzeczy bym poprawił, jęśli byłoby z czego to niżej bym kadrował, i druga rzecz zrezygnowałbym z tego podpisiku w rogu, bo; trochę wyżej masz napis JAR, po przeciwnej stonie też coś jest napisane, więc jakby ciut za dużo liternictwa. Poza tym super.
Przyciąć do rękawa z prawej strony co by tych napisów nie było Po... pozatym śliczne, 35mm?
Skontaktuj się z nami