Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Ja bym spróbował z rękojmią..... ale jak juz raz oddasz na zasadach gwarancji to koniec z rekojmią.
    Jeśli sie okazuje że towar który kupiłes jest z wadą a w tym przypadku według Ciebie tak, to prosze oddaj im sprzet
    i niech oddadzą Ci kaske, powiedz że nie chcesz zeby ktoś Ci grzebał w puszczce i oddajesz na zasadzie rękojmi.
    Po prostu kupiłes nowy sprzet i ma byc bez wad. Ja bym tak spróbował. Ale to raczej z kierownikiem.
    Powinni Ci pozwolic z inna puchą D90 spróbowac z Twoimi szkłami czy wszystie tak mają.
    NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1

Dars

Domyślnie

No i tak bylem w FJ i niestety nie wymienili mi puszki, trudno , bywa ,
    oddalem puche ze szklami do kalibracji , bede mial swiety spokoj.
    Mam nadzieje ze mi dobrze wykalibruja tak jak za pierwszym razem.
    Mowilem ze mam BF z wszystkimi moimi szklami ale niestety , nie dalo sie.
    Boje sie tylko tego ze jak kiedys bede chcial kupic 35mm 1.8 albo slynna 50mm 1.8 to bede musial przekladac szklami zeby trafic na dobry.
    Moze akurat trafie dobrze , oby tak bylo
    FX

Domyślnie

Przy rękojmi sprzedawca ma 14 dni na ustosunkowanie się do tego co chce klient, generalnie kończy się to zwykle posłanie sprzętu do serwisu, jedynie przedłuż aczas naprawy o 14 dni. W tym wypadku jak pisałem samą puszkę do kalibrowania trzeba było dać jak ze wszystkimi skłami był BF. FJ nie wymienia z regóły chyba że serwis stwierdzi że sprzęt posiada wadę fabryczną nie do usunięcia. BF/FF nie jest wadą fabryczną, podlega regulacji, i jak widać zdarza się z nowymi puszkami.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów