Szukaj
tomek61
www.tomaszkubis.pl
super zdjęcia, ostatnie najbardziej super
tia, gile to bardzo niewdzięczne ptaszyska - przesiadują najczęściej w koronach wysokich drzew i tyle im możesz foty robićNawet nie wyobrażam sobie, co przeżywają pierzaki w tak niskich temperaturach, ciężkie dla nich czasy! 1 i 3 miodzio!
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Sójki bardzo ładnie, bogatka kolorki się podobają
, gila na żywca jeszcze nie widziałem a przynajmniej świadomie.
Pozdrawiam Zbyszek
D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
Sony HDR SR 11
Ładne zdjęcia,a gila to ja mogę zobaczyć w naturze...wiadomo jakiego i gdzie...![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Gila nie widzę już drugą zimęSójka super
![]()
Pozdrawiam Jacek P.
Fotki super, ale ten gil to chyba spory crop?
Z8 + różne klamoty
Ładne zdjęcia. Gile widziałem w sobotę i niedzielę ale tak jak napisał wld przebywają wysoko na wierzchołkach drzew. Trudno będzie je namówić do współpracy.
Nikon D80 | N 18-70 | N 70-300 VR | S 105 macro | SB-800 |
1 i 3 naj choć kadry podobne, niestety na gilu brakuje ostrości... Z tymi gilami to nie do końca tak, że tylko wysoko siedzą, w mojej okolicy też widuje gile i często żerują siadając na kwiatostanach różnego typu zielstwa i traw. Więc przy odrobinie szczęścia można gila trafić na swoim poziomie, latają w stadkach i bardzo charakterystycznie nawołują. No i taj jak u wąsatek, samczyk dużo ładniejszy
OT:Choć może to tak jest ogólnie??..... Co by było gdyby kobiety się nie malowały....??
Pozdro
Pozdrawiam! Irek
Skontaktuj się z nami