Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Sezon na...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joksic Zobacz posta
    Tak, barbi świetnie zrecenzował.
    Jestem dziewczyną.

Pozdrawiam
    Basia (dla przyjaciół barbi - dlatego taki nick, a dlaczego to całkiem inny rozdział ...)
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 23-01-2010 o 00:03

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Jestem dziewczyną.

Pozdrawiam
    Basia
    Ach Basiu. Bardzo Cię przepraszam. Styl Twoich wypowiedzi, wskazujący na ponadprzeciętne, charakterystyczne poczucie estetyki sugerował, że jesteś kobietą (nie mówiąc już o żeńskiej formie nicka - ale z tym różnie bywa). Teraz już wiem i więcej takiej niezręczności nie poczynię Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam. Zawsze czekam na Twoje fachowe recenzje i opinie o fotografiach. Pozdrawiam
    Pozdrawiam. Krzysiek

Domyślnie

4 i 8 super! piękne kadry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joksic Zobacz posta
    Ach Basiu. Bardzo Cię przepraszam. Styl Twoich wypowiedzi, wskazujący na ponadprzeciętne, charakterystyczne poczucie estetyki sugerował, że jesteś kobietą (nie mówiąc już o żeńskiej formie nicka - ale z tym różnie bywa). Teraz już wiem i więcej takiej niezręczności nie poczynię Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam. Zawsze czekam na Twoje fachowe recenzje i opinie o fotografiach. Pozdrawiam
    Wybacz Autorze wątku, że odpowiem joksic (brzydko mówić na czyimś wątku na inny temat): Nie jestem fachowcem, jestem tylko laikiem (podkreślam to słowo) w fotografii, wręcz bawię się nią, bez żadnych reguł. Aparat mam od niedawna i robię zdjęcia takie jakie mi odpowiadają. Dlatego joksic nie możesz oczekiwać ode mnie fachowych recenzji, ale jedynie mojej subiektywnej oceny zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez barbi ; 23-01-2010 o 01:53

Domyślnie

Cała seria bardzo fajna.

Domyślnie

Jacek całość wspaniała , ale masz zdrowie przy takim mrozie
    D700 + N 70-200 F2,8 VR + S 28-70 F2,8 EX + N 70-300 + MC-36 + SB-600 + N 300 F4 + MANFROTTO 055XPROP + GŁ 488RC4 +TC-1,7EII+LOWEPRO 190

Domyślnie

choć wszystkie fajne, jednak 5-ka wymiata Doczekasz słońca, a kiedy już zaświeci będziesz miał już doświadczenie w posługiwaniu się stałką
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Cały set przepiękny...serio..!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

nie ma pytań - super

Domyślnie

Piękne fotki, jak zawsze!
    Z8 + różne klamoty