Szukaj
Ach Basiu. Bardzo Cię przepraszam. Styl Twoich wypowiedzi, wskazujący na ponadprzeciętne, charakterystyczne poczucie estetyki sugerował, że jesteś kobietą (nie mówiąc już o żeńskiej formie nicka - ale z tym różnie bywa). Teraz już wiem i więcej takiej niezręczności nie poczynięJeszcze raz Cię bardzo przepraszam. Zawsze czekam na Twoje fachowe recenzje i opinie o fotografiach. Pozdrawiam
Pozdrawiam. Krzysiek
Wybacz Autorze wątku, że odpowiem joksic (brzydko mówić na czyimś wątku na inny temat): Nie jestem fachowcem, jestem tylko laikiem (podkreślam to słowo) w fotografii, wręcz bawię się nią, bez żadnych reguł. Aparat mam od niedawna i robię zdjęcia takie jakie mi odpowiadają. Dlatego joksic nie możesz oczekiwać ode mnie fachowych recenzji, ale jedynie mojej subiektywnej oceny zdjęć.![]()
Ostatnio edytowane przez barbi ; 23-01-2010 o 01:53
Jacek całość wspaniała , ale masz zdrowie przy takim mrozie
D700 + N 70-200 F2,8 VR + S 28-70 F2,8 EX + N 70-300 + MC-36 + SB-600 + N 300 F4 + MANFROTTO 055XPROP + GŁ 488RC4 +TC-1,7EII+LOWEPRO 190
choć wszystkie fajne, jednak 5-ka wymiataDoczekasz słońca, a kiedy już zaświeci będziesz miał już doświadczenie w posługiwaniu się stałką
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
nie ma pytań - super![]()
Piękne fotki, jak zawsze!
Z8 + różne klamoty
Skontaktuj się z nami