Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Mourne Wall

Domyślnie Mourne Wall

Mourne Wall to taka dziwna konstrukcja w Górach Mourne. Ma on ze 35 km długości. Konstrukcja tworzy swoistego rodzaju okrąg. Przechodzi przez ponad 15 szczytów o wysokości do 850m.n.p.m. Budowano go w latach 1904-1922 i miał za zadanie chronić liczne tutaj zbiorniki wodne na potrzeby jakiegoś przedsiębiorstwa wodnego z Belfastu.

Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Fajne, czuje sie perspektywe.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ładny obrazek Kadrowo, obróbkowo... na tak tak!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Fotka fajna
    Nie rozumiem sensu budowania muru chroniacego zbiorniki wodne. Podrzuc jakis link. Nic nie moge znalezc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Fotka fajna
    Nie rozumiem sensu budowania muru chroniacego zbiorniki wodne. Podrzuc jakis link. Nic nie moge znalezc
    Ja myslalem, ze takie murki budowalo sie, aby zwierzeta nie przelazily... Np owce?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Ja myslalem, ze takie murki budowalo sie, aby zwierzeta nie przelazily... Np owce?
    TO jest przecież Mur Chiński w pierwszej fazie budowy...

Domyślnie

No to taki Irolsko Chinski Mur!
    Dobra fota!
    Ale widze ze masz takie same problemy ze swiatlem przy tym szkle.....kurcze musze to jakos opanowac!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Fotka fajna
    To jest jedyna sensowna rzecz, którą znalazłem. Inna teoria głosi, że jakiś majętny gospodarz poratował biedotę dając im robotę...
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    To jest jedyna sensowna rzecz, którą znalazłem. Inna teoria głosi, że jakiś majętny gospodarz poratował biedotę dając im robotę...
    Dzieki. Podmien ta fotke w wikipedii

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów