Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: "Iness"

Domyślnie "Iness"

Witam.
    Wstawiam moje pierwsze zdjęcia na forum. Pozostawiam je do wasze surowej oceny...
    Zaznaczam że zdjęcia bez żadnej obróbki, ponieważ do niej mi jeszcze daleko...
    1.
    2.
    3.
    4.

Nie katujcie zbyt mocno :P
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

Na dwójce i czwórce zabrakło ostrości na oczach. Pozostałe dwa czysto, schłudnie, aczkolwiek popracuj nad samymi kadrami bo nie zachwycają. Na jedynkę patrzę i nie wiem jak głowę okręcić . Jak na pierwszy raz spoko, ale pracuj dalej. Pozdr.

Domyślnie

heh, dzięki za odpowiedz, troszke mnie rozbawiło to jak napisałeś "Na jedynkę patrzę i nie wiem jak głowę okręcić", ponieważ mi sie jedynka właśnie najbardziej podoba, ale to opinia totalnego amatora a nad kadrami napewno bede dużo pracował, pewnie wkrótce dodam następne zdjęcia...
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

To dobrze, że ci się podoba własna praca. Jak się jeszcze podoba modelce to już rewelacja. Czekam na kolejne zdjęcia i pozdrawiam.

Domyślnie

gdybyś pokazał tylko 1 i 3 byłoby lepiej, na 2 i 4 brak ostrości, dodatkowo na 2 przeszkadzają mi te białe paski (światło? ), a na 4 prawe oko wyszło nie korzystnie, lepiej by bylo moim zdaniem jakby było juz całkowicie zasłonięte

Domyślnie

kadry co najmniej dziwne, na ostatnim prawe oko modelki wyglada jak szklane dużo mocnego światła z tyłu, ale prawie żadnego z przodu, trochę ciemne oczy choć na 2 jeszcze mogłoby być.Masz też troszkę bałaganu z włosami albo mi się wydaje i sie czepiam

Oszczędny w słowach Awatar M@rian
    Miasto
    Chełm Śląski

Domyślnie

Jedynka spoko, na dwójce i czwórce jakby brakowało ostrosci.
    Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600

Domyślnie

powiem szczerze, na włosy nie zwracałem uwagi podczas focenia, a na dwójce i czwórce to wiem że brakuje ostrości, ale wstawiałem żeby dowiedziec się coś na temat kadrów?
    Tomek

Domyślnie

Strasznie przekombinowane te kadry, a szkoda, bo fajna modelka...

Domyślnie

chciałem coś innego pokazać... czyli mniej kombinacji i będzie lepiej? jak to powiadają uczysz sie na błędach... a uczyć się chce
    Tomek

Uprawnienia umieszczania postów