Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Aneta

Domyślnie Aneta

Dawno nic nie wrzucałem to wrzucam. Posty mi pouciekały, wątki zdjęciowe poznikały to jakoś trzeba odrobić . Każdy rodzaj konstruktywnej krytyki mile widziany, wręcz zachęcam do napisania czegokolwiek, bo czuję się ostanimi czasy ignorowany . Na dodatek miałem jeszcze kiepski dzień dzisiaj, jestem niewyspany i skończył mi się puszny austryjacki rum do herbaty.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Dla mnie baaardzo na tak
    D300s//D80//17-55 2.8//80-200 2.8//85 1.8

Domyślnie

bardzo ładny portret fajnie ostre oczy i super faktura sweterka. Lubię takie cięcia
    Monika Dąbrowska, mój przyjaciel D700; kilka kilo klamotów i Korba ... na punkcie fotografowania
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tłumaczów

Domyślnie

Austriacki rum najlepszy (oczywiscie 80%) - zdjecie bardzo fajne - podoba mi sie obrobka, odbior pozytywny

Domyślnie

ja miałem pysznego Stroha 60%. Niesamowity jest, tylko w Polsce nie mogę go nigdzie kupić.

Domyślnie

no bardzo fajne kolega ma koleżanki - i jakie fotogeniczne
    zdjecie b. miłe w odbiorze

Domyślnie

Patrzę na to zdjęcie i myślę sobie ale ostre oczy! Skóra chyba lekko zblurowana ale na tyle delikatnie, że pasuje mi to. Nos nie przerysowany. Muszę zobaczyć exif, czyżby to był micro nikkor?? Czy może jakimś zoomem?
    Efekt naprawdę świetny!

Domyślnie

czy te oczy mogą.....no sami wiecie co
    Jestem za
    Pzdr
    Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Patrzę na to zdjęcie i myślę sobie ale ostre oczy! Skóra chyba lekko zblurowana ale na tyle delikatnie, że pasuje mi to. Nos nie przerysowany. Muszę zobaczyć exif, czyżby to był micro nikkor?? Czy może jakimś zoomem?
    Efekt naprawdę świetny!
    Masz racje, to Micro Nikkor 105 . Jeżeli chodzi o wyostrzanie to były lekko tylko oczy, reszta wcale. Skóra minimalnie dotknięta wygładzaniem.

Dziękuje wszystkim za komentarze.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów