Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Troche ciepla;)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Troche ciepla;)

Hehe tylko Locter wie jak naprawde "cieplo" wtedy bylo Taka wczesna Irlandzka wiosna....z polnocnym silnym wiatrem....co widac po fladze.....
    Tak wiec z braku szerokiego szkla....cztery kadry...

Domyślnie

Jest OK
    Co bym zmienił/poprawił w tym przypadku ciachałbym górę do jamnika (nawet takie fajne niebo), wieża jakby trochę za centralnie, być może to złudzenie ale na moje krzywe oko leci deko w prawo.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Jest OK
    Co bym zmienił/poprawił w tym przypadku ciachałbym górę do jamnika (nawet takie fajne niebo), wieża jakby trochę za centralnie, być może to złudzenie ale na moje krzywe oko leci deko w prawo.
    Wlasnie najbardziej z pionowaniem tego zameczku mialem problem......ale cholera widzialem ten zamek conajmniej u trzech innych osob z forum i kazdy ma problem z pozadnym poziomem zamku.....on jest chyba deko krzywy

Domyślnie

Cóż moge napisać - obrobka jak zwykle na wysokim poziomie, a co do samego kadru, to - mi już się opatrzył, ale wiesz, że mam bardzo podobne zdjęcia, także nie jestem tu obiektywny

Domyślnie

[...] być może to złudzenie ale na moje krzywe oko leci deko w prawo.
    Wizytę u okulisty możesz odłożyć na czas nieokreślony , leci w prawo i to niestety dość znacznie. Poza tym nie mam pytań, a praktyka pokazuje, że to trudne miejsce.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wizytę u okulisty możesz odłożyć na czas nieokreślony , leci w prawo i to niestety dość znacznie. Poza tym nie mam pytań, a praktyka pokazuje, że to trudne miejsce.
    No patrz.....kurcze a tyle sie nakombinowalem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No patrz.....kurcze a tyle sie nakombinowalem
    A nie ma w NX-ie pomocniczych pionowych lini tak jak w PS?
    LED ZEPPELIN

Zbanowany
    Miasto
    Głogów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wizytę u okulisty możesz odłożyć na czas nieokreślony , leci w prawo i to niestety dość znacznie
    Z tego co widzę to Greg prostował do zamku a nie do horyzontu
    Horyzont w oryginale leci w prawo, natomiast po wyprostowaniu zamek leci w lewo

Domyślnie

Jest OK
    Podpisze sie! Fajna miejscówka i fotografia tez

Co do BW - przyciemnił bym zamek i trawę obok. Nadałoby to fajnego, mrocznego klimatu. Niebo też można udramatycznić. Takie kadry są idealne pod mocno kontrastowe i z duzą ilością cienia BW.
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 13-01-2010 o 18:08

Domyślnie

po pierwsze, to KONTRASTU PANIE, KONTRASTU!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów