Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Dwa drzewa

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dwa drzewa

Zdjęcie to kiełkowało w mojej głowie od 2-3 lat, ale nigdy w to miejsce nie było mi po drodze. Nie wyszło tak jakbym sobie tego życzył ale cóż pogoda nie dopisała, a na nią wpływu nie mam.

BW w kwadracie z winietą

*

*
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Pomysl super...pieknie wpasowane w kadr ale przez pogode do mnie nie gada....!

Domyślnie

No tak niby tak i niby nie, bo kadr jest fajny i mi sie podoba, tylko tak czuje, że za mało sie dzieje w tym zdjeciu, gdyby tak jakos bardziej dramatyczne niebo bylo - tak se myśle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    No tak niby tak i niby nie, bo kadr jest fajny i mi sie podoba, tylko tak czuje, że za mało sie dzieje w tym zdjeciu, gdyby tak jakos bardziej dramatyczne niebo bylo - tak se myśle.
    Nieba brak. Jedna wielka, szara breja na niebie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Nieba brak. Jedna wielka, szara breja na niebie...
    No to widać, jasne, że nie miales na to wpływu, ale moze warto wrocic tam kiedy niebo ładnie zagra, aha i nie jestem pewien czy bez śniegu nie byłoby lepiej, może podłoga tam jest ciekawsza wiosną, bez tej białej czapy.

Domyślnie

ja bym chyba mocniej kontrastem pociagnal
    kadr ladnie skomponowany!

Domyślnie

Kiedyś się zmuszę i specjalnie pojadę zrobić to zdjęcie, a nie jak dziś "przy okazji" - szkoda ze to 100km w jedną stronę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    szkoda ze to 100km w jedną stronę...
    Moim zdaniem warto,ale oby Ci pogoda zagrała
    Jest ładnie i tak.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

do mnie gada w takiej właśnie formie...widze warunki jakie były i przez ten pryzmat oceniam, a nie przez to jakie mogłyby być...wykorzystałeś je bardzo dobrze!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wypass Zobacz posta
    ...widze warunki jakie były i przez ten pryzmat oceniam, a nie przez to jakie mogłyby być...wykorzystałeś je bardzo dobrze!
    Oby więcej osób tu na forum w ten sposób rozumowało I do mnie przemawia to zdjęcie w takiej postaci jakiej jest, bardzo podoba mi się kadr.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów