Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Arrow 3429,5 sekund...

jeszcze gorace. dopiero co poskladane do kupy
    Ring of Brodgar
    3429,5s

zapraszam

Domyślnie

Kapitalnie Ci to wyszło
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Już oceniłem w innym miejscu Ale mam pytanie - robisz wielokrotne ekspozycje przy tego typu zdjeciach ? I wogóle, jakie to ma zastosowanie - krótrzy czas naświetlania = mniejsze szumy, o to chodzi ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Już oceniłem w innym miejscu Ale mam pytanie - robisz wielokrotne ekspozycje przy tego typu zdjeciach ? I wogóle, jakie to ma zastosowanie - krótrzy czas naświetlania = mniejsze szumy, o to chodzi ?
    znajda sie tacy, ktorzy napisza ze nie warto naswietlac 10min jednego kadru, tylko zrobic 300 ujec po 30s i pozniej to polaczyc specjalnym programem.
    ja robie 5-6 ujec w ciagu godziny i poziniej to recznie skladam w CSie. jesli chodzi o szumy to u mnie one nie wystepuja ja robie na iso 200 ewentualnie 100...sa tacy, ktorzy uzywaja iso400 i wyzsze wartosci...co kto lubi...

Domyślnie

Fotka bardzo fajne. Chyba najlepsza z serri. Te swiatelka z tylu normalnie jak u Spielberga

ja nawet jakbym bardzo chcial i mial czas to sobie takiego cuda nie zmontuje S5tka by sie na smierc zagrzala i zaszumiala

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Fotka bardzo fajne. Chyba najlepsza z serri. Te swiatelka z tylu normalnie jak u Spielberga
    Również mam takie wrażenie, kompozycja bardzo udana tak samo jak cała fotografia.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

ja nawet jakbym bardzo chcial i mial czas to sobie takiego cuda nie zmontuje S5tka by sie na smierc zagrzala i zaszumiala
    moje pierwsze robile D70 i dawala rade S5tka tez da rade, wiec do dziela

dzieki za komentarze!

Domyślnie

S5tka by sie na smierc zagrzala i zaszumiala
    Bo własnie do takich zdjęc ktoś wymysli CMOSy :PP

Domyślnie

jeśli bym potrzebował fototapety to na pewno zwrócił bym się do ciebie po tą fotkę - dla mnie po prostu BOMBA
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Super, ale i tak nie wiem czy Kopernik miał rację...
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów