Jedyneczka jest fajna. Miła w odbiorze.
Szukaj
Jedyneczka jest fajna. Miła w odbiorze.
Naprawdę podoba mi się 2.
Jedynce poświęciłem 1,37 sekundy, dwójce natomiast dużo więcej. Wymyśliłaś sobie temat i zrealizowałaś go moim zdaniem dobrze.
Rozbawiły mnie komentarze użytkowników, który najwyraźniej nie zauważyli tytułu i mieli krytyczne uwagi odnośnie użytego oświetlenia oraz braku obróbki.
tytuł jak tytuł, a to chyba normalne że tu niektórzy chcą coś doradzić.Rozbawiły mnie komentarze użytkowników, który najwyraźniej nie zauważyli tytułu i mieli krytyczne uwagi odnośnie użytego oświetlenia oraz braku obróbki.
spodziewałam się czegoś innego po tym tytule, jeśli już o tym mowa. a tak swoją drogą to na 2. strasznie rażą usta i ramiączka, aż paczeć się nie da...
No to klops, ja też nie zrozumiałem konwencji na #2. Idę poczytać o prawdziwej sztuce
Co do wampirzej sagi... chętnie bym zobaczył dobrą stylizację, ekspresję na twarzy i ciekawe wykonanie (dobre oświetlenie). Tutaj tego nie widzę niestety. Gdyby nie tytuł nigdy bym nie pomyślał nawet o wampirzycy
Zdjęcia oczywiście możesz bronić, nawet powinnaś, ale nie ma co się od razu wypinać na wszystkich za to, że nie słodzą... Za jakiś czas wrócisz to tej fotki na chłodno i zobaczysz, że ludziska dobrze podpowiadają
Pozdr!
Jeśli miał być to klimat wampira albo wampa, to należało tę konwencję zastosować konsekwentnie i starannie. Można było pójść w stylistykę Zmierzchu, Wywiadu z wampirem albo starszych czarno-białych konwencji typu noir. Samo ubladoszarzenie skóry i czerwone usta, to za mało. Zwłaszcza, że niektóre elementy mogą kłócić się z konwencją świata wampirów, np. rzewnoromantyczna poza na jedynce, czy oparcie kanapy na dwójce.
I więcej otwartości na krytykę życzę![]()
ani sweet ani łampajer...imo takie se...na pierwszy rzut oka nie ma w tych zdjeciach nic co by mnie powalilo ani nawet zainteresowalo
Ostatnio edytowane przez conik ; 06-01-2010 o 15:48
Pierwsze - "tak", z tym ze GO moim znaniem powinno być bardziej na twarzy mniej na włosach.
Drugie - światło do poprawy.
Skontaktuj się z nami