Szukaj
wiesz co... jedynka jeszcze ujdzie
ale dwojke to bym szybko usunal...
i kadr i swiatlo.... wszystko zle
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
fakt
1 fajna zmysłowa a 2 fatalna
Zła, fatalna, bo? Mi się ona bardzo podoba... Ma być charakterystyczna. Nie potrafię dostrzeć tego złego, chyba, że mój laptop tak bardzo mnie okłamuje...
Dla mnie też 2 taka sobie. Spójrz na te cienie na skórze i w jaki sposób odbija się od niej światło. Skóra nie wydaje się gładka.
Z kolei jedynka, może jestem ślepy, albo potrzebuję okularów, ale nie widzę tu ostrości.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
do zdjec zaraz sie wypowiem ale najpierw do uzydkownikow : co was tak nachodzi na ta gladka piekna wypieszczona skóre bez zadnych niedoskonalosci ? pokażcie mi chociaz 1 kobiete ktora urodzila sie taka ? kurde wszyscy teraz tylko zrob zdjecie i wez twarz i wymaluj przrob i wogolebdzie jak z gazety ?
kurde jak dla mnie zdjecie ktore pokazuje skóre ktora ma jakies niedosknalosci jest ok poniewaz oddaje to co jest naprawde. 1 jest bardzo fajne 2 jest ok troche swiatla bym dodal
![]()
System "C"
Dzięki Darkness87. Czyli jednak może się podobać! Chciałam napisać to samo, że mogłam dać jej oliwkową opaleniznę i blura, ale nie chciałam. Konwencja była inna. Cerę dziewczyna miała i tak śliczną, bo nie tknęłam jej nic a nic obróbką. A specjalnie nie korygowałam tych minimalnych cieni, bo...
...Missbizarre więc osięgnęłam zamierzony efekt. Wampir czyli inaczej Zimny Człowiek! Człowiek o nienatruralnej badości cery z magnetyzującym spojrzeniem, z sińcami pod oczami, ale nadal piękny.
Wydaje mi się, że nie zrozumieliście konwencji niestety. Do tej pory dzielnie znosiłam krytykę, ale tego zdjęcia będę bronić! Może trafią się tutaj miłośnicy wampirzej sagi, którzy spojrzą inaczej na to zdjęcie i nie będą go porównywać z barbie plastikiem...
1 jest za duża: zdjęcie po obróbce zmniejszasz do rozmiarów max: 1024px - szerokości i max: - 760px wysokości, wysokość max 760px!!!
Podba mi się 1 , kolor + modelka, extra
Skontaktuj się z nami