Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Wysoko i ...

Domyślnie Wysoko i ...

... mroźnie.

Witam po przerwie spowodowanej małym wypadem w górki.
    Jedno zdjęcie na szybko (3200 m n.p.m + -19 °C).

Zapraszam do oglądania i komentowania

Pozdrawiam

Domyślnie

Piekny widoczek!!! Ja bym ciachnął na wysokości barierki, ale to tylko moja wizja Bradzo ladne zdjecie. Gdzie popelnione?

Domyślnie

sliczna fotka nic bym nie obcinał bo skróci się perspektywa

Domyślnie

Ehhh – widzę że wypad się udał aż mocniej złapałem powietrze z tej przestrzeni.
    Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Ja bym ciachnął na wysokości barierki, ale to tylko moja wizja
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ... nic bym nie obcinał bo skróci się perspektywa
    Jak widać każdy z nas inaczej to widzi/interpretuje
    Ja również ciąłbym zaraz za tym ciemnym fragmentem barierki po lewej, lud dodał więcej dołu, bo tak jest trochę moim zdaniem niezdecydowanie
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Piekny widoczek!!! Ja bym ciachnął na wysokości barierki, ale to tylko moja wizja Bradzo ladne zdjecie. Gdzie popelnione?
    Było faktycznie na czym oko zawiesić. Zamiast jazdy na nartach ja biegałem z aparatem. Tylko mrozik trochę dokuczał. To praktycznie moje pierwsze zmierzenie się z górami (śnieg, silne światełko) - oczywiście fotograficzne. Zobaczymy jak wyszło . Trochę kadrów na laptopie spoczywa. Po powrocie okazało się, że wszystkie, które udało mi się tam na miejscu obrobić są do poprawki. Jednak laptok to laptok .

A co do miejscowości to Maso Corto lub jak ktoś woli Kurzras we Włoszech. Na zdjęciu widok na Saldyr & Lagaun Spitze - 3433 m n.p.m. z Grawand 3212 m n.p.m.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Ehhh – widzę że wypad się udał aż mocniej złapałem powietrze z tej przestrzeni.

Jak widać każdy z nas inaczej to widzi/interpretuje
    Ja również ciąłbym zaraz za tym ciemnym fragmentem barierki po lewej, lud dodał więcej dołu, bo tak jest trochę moim zdaniem niezdecydowanie
    Dokładnie o takim cięciu myslałem, ale i tak zdjecie klasa.

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Było faktycznie na czym oko zawiesić. Zamiast jazdy na nartach ja biegałem z aparatem. Tylko mrozik trochę dokuczał. To praktycznie moje pierwsze zmierzenie się z górami (śnieg, silne światełko) - oczywiście fotograficzne. Zobaczymy jak wyszło . Trochę kadrów na laptopie spoczywa. Po powrocie okazało się, że wszystkie, które udało mi się tam na miejscu obrobić są do poprawki. Jednak laptok to laptok .

A co do miejscowości to Maso Corto lub jak ktoś woli Kurzras we Włoszech. Na zdjęciu widok na Saldyr & Lagaun Spitze - 3433 m n.p.m. z Grawand 3212 m n.p.m.

Pierwsze i bardzo ładne. Dawaj więcej, widze, że seria zaczyna się bardzo dobrze Dziekuje za info miejscówki

Domyślnie

Fajnie wiedziec gdzie.
    Dobrze pokazane. Szkoda, ze zajac nadreptal
    Co do kadru, to mnie ta barierka a zwlaszcza ten kawalek drewna dodaje smaczku. Moze gdyby wiecej gory to nie byloby sporu o kadr. Tam troszke ciasno. Ale to juz wymyslajac

Domyślnie

..... co tam barierka, .... widok przedni, gratulacje

Domyślnie

jest bardzo dobrze , mnie się tak podoba
    NIKON

Domyślnie

Swietne zdjecie.....nic nie ciac!!! Jest super!

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów