Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    WARSZAWA/MIŃSK MAZOWIECKI

Domyślnie

ciekawy klimat i kolorki pozdrawiam

Domyślnie

Jedyna rewelka, reszta świetna!
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Miło widzieć że rowerowe foty tym razem przypadły do gustu nie tylko maniakom dwóch kółek
    dzięki za pozytywny odbiór takiego dość nietypowego materiału jak na mnie

Cytat Zamieszczone przez skulinski Zobacz posta
    Rewelacja! Swietna miejsowka. gdzie to jest? Liban?
    prawie centrum Krakowa pod kopcem Kraka

Domyślnie

Łooo, zmiażdzyłeś mnie tym materiałem, szczególnie ta jedynka słusznie #1 rewelacja. Ja czekam na jakieś kolejne śnieżne w twoim wykonaniu . pozdrawiam

Domyślnie

Jest klimat, podoba się
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

dla mnie 1 klimat jak w STALKER jeśli ktoś grał to wie o czym mówie duży Respect za fotki

Rewelacja! Swietna miejsowka. gdzie to jest? Liban?
    nikt nie odp na Twoje pytanie więc ja odp
    Miasto : Kraków
    dawny obóz koncentracyjny pomiędzy ul. Kamińskiego i ul Wielicką można zobaczyc w Google Maps
    Ostatnio edytowane przez famul ; 20-01-2010 o 22:47
    |N D80|N D90|N 24-70f/2.8|N 50f/1.8|N 50f/1.4G|N 80-200f/2.8|SB-900|SanDisk ExtremeIII 8GB|T 17-50f/2.8|

Domyślnie

no i juz wszystko jasne. Kamieniołom Liban, byłem nawet kiedyś tuz obok, ale nie spodziewałem się ze to miejsce z takim klimatem. dzięki famul.
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

no i juz wszystko jasne. Kamieniołom Liban, byłem nawet kiedyś tuz obok, ale nie spodziewałem się ze to miejsce z takim klimatem. dzięki famul.
    nie ma problemu , wiesz ja jestem krakusem a sam zbyt nie wiem którędy Ci ludzie tam wchodzą , mam jakieś 15 minut do tego miejsca od swojego miejsca zamieszkania może się kiedyś wybiorę jak ktoś powie którędy tam można wejść bo kiedyś szukałem i jakoś mi sie nie udało znaleźć zejścia i wejścia na teren , strzelałem tylko fotki z góry z kopca

ale żeby nie było off-topa to cała ta sesja jest wypas w szczególności podobają mi się te w mgle najbardziej są mroczne i dodają klimatu do tego miejsca
    Ostatnio edytowane przez famul ; 21-01-2010 o 01:42
    |N D80|N D90|N 24-70f/2.8|N 50f/1.8|N 50f/1.4G|N 80-200f/2.8|SB-900|SanDisk ExtremeIII 8GB|T 17-50f/2.8|

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Famul - jak schodzisz z przejścia nad dwupasmówką, skręcasz w prawo, idziesz kawałeczek w "górę" i masz wejście przez dziurę w płocie. Teoretycznie ktoś pilnuje, ale praktycznie do obejścia bez problemu ;]
    Możemy się kiedyś ustawić i pójść, bo chętnie się tam jeszcze raz wybiorę ;]
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów