Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Pozytyw

Domyślnie

Cieszę się że się podoba !
    Nikon-taki czarny

Oszczędny w słowach Awatar marven
    Miasto
    Czechowice-Dziedzice

Domyślnie

bardzo fajnie takie wesołe strzał w 10 pozdrawiam
    Nikon D60 + Nikkor 35 1.8 + Nikkor 18-55 mm 3.5-5.6+ Sigma 70-300mm 4-5.6 + Grip Nikon + Lampa NISSIN Speedlite Di622 + filtry + Blendy + Profesjonalny zestaw studyjny BL-7000

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo fjne foto i dobra obróbka Gratulacje

Domyślnie

Dziękuję
    Nikon-taki czarny

Domyślnie

dosłowne bw, podoba się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Konwersja mi się podoba,ale dlaczego nos i uszy wylazły z GO..?
    W portrecie ostre mają być oczy. Uszy i nos mogą być poza GO. W tym przypadku nawet dobrze, że nos nie jest w GO, bo jest duży. Może ten Pan taki już ma nos. Ale mogą to też być przerysowanie wynikłe z zastosowania 50mm (trzeba bliżej twarzy stać). Dla takich kadrów powinno się użyć 135mm Ale korzysta się z tego, co się ma. Ja sam pierwsze sesje portretowe robiłem stałką 35mm, bo taką wtedy tylko miałem. :]

Świetne oczy. Dodatkowo selektywnie podkręcone? Artex, polecasz i znasz jakieś tutoriale do tego? Albo można jakieś wskazówki na PW? Nurtuję mnie ostatnio ten temat... wypracowałem już kilka własnych technik podkręcania oczu, ale osiągnięte rezultaty mnie jeszcze nie zadowalają.

PS
    Ile osób pomagało przy zdjęciu? Ile z nich trzymało wielgaśną blendę? :] W oczach chyba, że trzy osoby widzę. A w odbiciu w okularach całą pielgrzymkę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów