Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Niepokoje

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Niepokoje

czyli kolejne moje foto w krajobrazie z czynnikiem ludzkim

Domyślnie

jak sie przygladam temu zdjeciu to przychodzi mi na mysl takie cus: za plecami dziewczynki ( chodzi o te ciemne niebo ) zblizajacy sie koniec swiata.. dziewczynka stoi z wyciagnietymi rekoma do gory i prosi Boga o wziecie jej do niebios ;D jeszcze jakby byly takie promienie swiatla z nieba to juz w ogole kosmos ;D jestem bardzo na TAK ! pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    jak sie przygladam temu zdjeciu to przychodzi mi na mysl takie cus: za plecami dziewczynki ( chodzi o te ciemne niebo ) zblizajacy sie koniec swiata.. dziewczynka stoi z wyciagnietymi rekoma do gory i prosi Boga o wziecie jej do niebios ;D jeszcze jakby byly takie promienie swiatla z nieba to juz w ogole kosmos ;D jestem bardzo na TAK ! pozdrawiam
    nie wiem co ty palisz ale musi być niezłe ,

zdjęcie fajne ale jest zdecydowania za ciemno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    zdjęcie fajne ale jest zdecydowania za ciemno
    Trudno się nie zgodzić, ale zastanawiam się, czy to nie ta ciemność "robi" to zdjęcie.Moim zdaniem fajne.
    Ostatnio edytowane przez fosgen ; 16-12-2009 o 19:07 Powód: zapomniałem dodać swoją opinię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    nie wiem co ty palisz ale musi być niezłe
    hyy raczej nic ;P

kurde czadowa ta fota !!

Domyślnie

Trochę mi się gryzie różnica jasności nieba i ziemi... zbyt sztucznie to wygląda (jakby niebo doklejone). Imo oczywiście.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Trochę mi się gryzie różnica jasności nieba i ziemi... zbyt sztucznie to wygląda
    może przesadziłem a może przyciemnie dół a przepał mi nie szczególnie przeszkadza ale oczywiście jestem otwarty na Wasze opinie

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Awesome!

Domyślnie

Scenariuszy do tego zdjęcia można napisać wiele.
    Mi się taka wizja podoba, pod warunkiem, że pozbędziesz się przepału w chmurach.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów