Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Sopot

Domyślnie Sopot

Przeniosłem się z aparatem z Gdańska do Sopotu

Dziękuję

Domyślnie

Widzę smutny Sopot. Dodaj nieba z "Gdańska".
    Ostatnio edytowane przez waldek ; 14-12-2009 o 18:27

Domyślnie

a gdyby tak człowieka dać bliżej aparatu? na dole chyba za pusto jest... ale ogólnie to podoba mi się i dobra konwersja

Domyślnie

Waldku, Sopot w grudniu taki właśnie jest i nie smutny tylko nastrojowy, taki najbardziej lubię (i bez turystów !!!!! )
    Browarku, tak miało bez człowieka być, wiesz ile się tam nastałem aby pusty kadr złapać
    Dzięki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Browarku, tak miało bez człowieka być, wiesz ile się tam nastałem aby pusty kadr złapać
    Dzięki
    aha, no to spoko, ale ja to widzę tak: albo z człowiekiem gdzieś bliżej (tam widzę chyba jakaś para idzie więc może być dwóch człowieków) albo w ogóle bez ludzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez browarek Zobacz posta
    aha, no to spoko, ale ja to widzę tak: albo z człowiekiem gdzieś bliżej (tam widzę chyba jakaś para idzie więc może być dwóch człowieków) albo w ogóle bez ludzi
    co ty! dechy buduja ten pierwszy plan!

Domyślnie

Ta...nieba z Gdanska i winietki z okolic slaska. Ludziow tez nie widze. To wymyslajac. Bo zdjecie mi sie podoba

Domyślnie

Jest w dechę...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Przykro mi , że wy - POMORZANIE tak smutno postrzegacie swoje okolice...Fota OK, ale nie odzwierciedla duszy tego miasta....To skromne zdanie forumowicza z centralnej Polski.

Domyślnie

Ładnie te deski prowadzą wzrok ...sympatyczne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów