Wiatm.
Przedstawiam Wam Pati, nową modelkę rasy Maine Coon (jeden z największych udomowionych kotów świata), jeszcze młodziutką (5-mcy, waga 2,70kg)która zamieszkała razem z nami.
Szukaj
Wiatm.
Przedstawiam Wam Pati, nową modelkę rasy Maine Coon (jeden z największych udomowionych kotów świata), jeszcze młodziutką (5-mcy, waga 2,70kg)która zamieszkała razem z nami.
jaki jest sens zakładania takich wątków ??
Kotek ładny, i co z tego ?![]()
stock,
masz słaby dzień dzisiaj?
chciał, to założył, podobnie jak Andrzej powyżej/poniżej. Nie trzeba wchodzić, nie trzeba komentować.
Nie wszystko, co nam się wydaje bez sensu, tego sensu w rzeczywistości jest pozbawione.
a ja się dowiedziałem jaki jest jeden z największych udomowionych kotów świata. także warto było
swoją drogą też bym takiego chciał.
Pozdrawiam!
Ładna panna. Ja też przymierzam się do kupna kotki tej rasy. Znalazłam już nawet hodowlę. Ale póki co zbieram kasę, bo drogie te ślicznotki są![]()
Coony są świetne. Osobiście znam jednego, czy też raczej powinienem powiedzieć: on zna mnieNiesamowite kocisko
PS. Spiritwood - pozdro dla Figlisa![]()
Ostatnio edytowane przez fIlek ; 14-12-2009 o 01:32
hehe
ja chociaż jestem absolutny wielbiciel kotow, dużych jak i małych, to specjalnie na rasach sie nie znam.
natomiast te maine coon to wyglądają jak wielka futrzana szczotka do kurzu, a szczególnie ogon ;D
chyba że się go kupuje żeby mieć zawsze powycieraną i błyszczącą podłogę ;D
i przegonic kota 2 razy do roku po górze szaf i mamy czysto bez wysiłku
a poza tym to przepiękna mordka, i te oczka![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-12-2009 o 10:14 Powód: orto. ("futszana")
Mi się rudzielec marzy,ale w tej rasie najgorsze jest to, że tyle tych maści jest.. że nie umiem się zdecydowaćAle wstępnie- ruda,pręgowana kotka
(raczej "na kolanka", nie wystawowa).
O, a może ktoś z Was zna hodowlę Aldaker? Godna polecenia?
http://www.aldaker.pl/
Bo ich koty są prześliczne.
Śwetny kot. Sam mam dachowca i też jest świetny tyle, że nie robi takiego wrażenia.Kiedyś marzyłem o prawdziwym białym tygrysie, ale ostatecznie wystarczyłby mi taki mein coon
![]()
Skontaktuj się z nami