Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie MAINE COON - Pati

Wiatm.

Przedstawiam Wam Pati, nową modelkę rasy Maine Coon (jeden z największych udomowionych kotów świata), jeszcze młodziutką (5-mcy, waga 2,70kg)która zamieszkała razem z nami.

P.S.Będzie na czym testować ostrość oraz BF i FF
    Ostatnio edytowane przez D_Z_I_A_D_E_K ; 13-12-2009 o 15:22
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

jaki jest sens zakładania takich wątków ??
    Kotek ładny, i co z tego ?

Domyślnie

stock,
    masz słaby dzień dzisiaj?
    chciał, to założył, podobnie jak Andrzej powyżej/poniżej. Nie trzeba wchodzić, nie trzeba komentować.
    Nie wszystko, co nam się wydaje bez sensu, tego sensu w rzeczywistości jest pozbawione.

Oszczędny w słowach Awatar qer
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

a ja się dowiedziałem jaki jest jeden z największych udomowionych kotów świata . także warto było
    swoją drogą też bym takiego chciał.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Ładna panna. Ja też przymierzam się do kupna kotki tej rasy. Znalazłam już nawet hodowlę. Ale póki co zbieram kasę, bo drogie te ślicznotki są

Domyślnie

Coony są świetne. Osobiście znam jednego, czy też raczej powinienem powiedzieć: on zna mnie Niesamowite kocisko

PS. Spiritwood - pozdro dla Figlisa
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 14-12-2009 o 01:32

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

hehe

ja chociaż jestem absolutny wielbiciel kotow, dużych jak i małych, to specjalnie na rasach sie nie znam.
    natomiast te maine coon to wyglądają jak wielka futrzana szczotka do kurzu, a szczególnie ogon ;D
    chyba że się go kupuje żeby mieć zawsze powycieraną i błyszczącą podłogę ;D
    i przegonic kota 2 razy do roku po górze szaf i mamy czysto bez wysiłku

a poza tym to przepiękna mordka, i te oczka
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-12-2009 o 10:14 Powód: orto. ("futszana")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sibelio Zobacz posta
    hehe

ja chociaż jestem absolutny wielbiciel kotow, dużych jak i małych, to specjalnie na rasach sie nie znam.
    natomiast te maine coon to wyglądają jak wielka futszana szczotka do kurzu, a szczególnie ogon ;D
    chyba że się go kupuje żeby mieć zawsze powycieraną i błyszczącą podłogę ;D
    i przegonic kota 2 razy do roku po górze szaf i mamy czysto bez wysiłku

a poza tym to przepiękna mordka, i te oczka
    No jak ja pierwszy raz zobaczyłem Coona, to pomyślałem sobie, że to ryś jest. Duże bydlątko, a w umaszczeniu, w którym był "mój" egzemplarz sprawił niesamowite wrażenie

Domyślnie

Mi się rudzielec marzy,ale w tej rasie najgorsze jest to, że tyle tych maści jest.. że nie umiem się zdecydować Ale wstępnie- ruda,pręgowana kotka (raczej "na kolanka", nie wystawowa).
    O, a może ktoś z Was zna hodowlę Aldaker? Godna polecenia?
    http://www.aldaker.pl/
    Bo ich koty są prześliczne.

Domyślnie

Śwetny kot. Sam mam dachowca i też jest świetny tyle, że nie robi takiego wrażenia. Kiedyś marzyłem o prawdziwym białym tygrysie, ale ostatecznie wystarczyłby mi taki mein coon

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów