//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
takie o popelnilem jeszcze w zeszlym tyg.
no to poprosze o dwa slowa :>
dzieki.
1.
2.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
takie o popelnilem jeszcze w zeszlym tyg.
no to poprosze o dwa slowa :>
dzieki.
1.
2.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 09-05-2025 o 13:32 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
FX
fantastik sam plastiki ta flara z PS...
nie obraz sie ale idziesz w złym kierunku - kiczowate i sztuczne strasznie te fotki
pomysl lepiej o lepszych ujęciach niż o tym jak wygładzić skóre...twarz na 2giej focie jest masakrycznie pojechana;(
o obrazaniu nie ma mowy. dzieki za komentarz. kazda krytyka cos wnosi. za co dziekuje.
powiedz mi jedno jak ogladasz Vogue'a to tez uwazasz ze twarze sa masakrycznie pojechane?
a nad reszta pracujew koncu jestem amatorem
![]()
Ostatnio edytowane przez novell ; 10-12-2009 o 12:04
FX
Strasznie obciachowa ta flaraDo tego twarz ma facet pociętą.
Balans bieli na skórze tragiczny. Zobacz na nogi dziewczyny. W różnych kolorach, rozumiem, że cień jest, ale...
Głowa do góry i do roboty!
no z blansem mam problem bo go nie umiem skorygowac do jednolitego w ps a roznica wynika z tego ze modelka gore ma pomalowana a dol nie.......
glowa caly czas w gorze
dzieki
FX
No jakby nie patrzeć to w Vogue'u wygłaszają skórę w bardziej umiejętny sposóbNo tez średnio mi się podoba takie przesadne wygładzanie skóry
No i te flary. Ta na zegarku jest tragiczna i wieje okrutnie kiczem, a czemu druga wychodzi modelowi z ucha to już nie wiem
Kolejna sprawa to marynarka ktora zlewa sie w jedna czarna mase.
no coz ..
A. to wszystko rzecz gustu
B. zaczynam i eksperymentuje wiec moze za pol roku moje wygladzanie bedzie lepsze![]()
C. tez juz mi sie ten pan nie podoba :>
dzieki za wskazowki.
ps. szkoda ze fotografowie vougue'a nie napisali ksiazki "jak wygladzac skore w weekend"mogla by sie przydac.....
FX
flara faktycznie kiczowataale drugie zdjecie niezłe
![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Skontaktuj się z nami