Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Domyślnie

Dwójeczka wygrywa zdecydowanie.Za kolory,kadr i klimat
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    R E W E L A C J A - piszę o 2 Już tu kilka razy właziłem i sobie na nią patrzyłem...
    Naprawdę dobra robota... Do tego ciekawa ramka

P.S. Kiedy popełnione? Jak powiesz, że kilka/kilkanaście dni temu, to się nie zdziwię... Pola golfowe cały rok tak wyglądają
    To fotka z 15 listopada. Jak wiesz caly rok niemal wszystko wyglada tak samo. Do znudzenia

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Nie będzie niczym nadzwyczajnym że wybiorę numer dwa z środka kadru aż bije światem
    Masz coś i proporcjach 2:3 z tego miejsca, w senesie ten sam kadr albo podbny?
    Niestety zrobilem tylko jedyne 2 pstryki i polaczylem. Co zreszta widac jak sie przyjrzysz
    I jeden probny odwracajac sie. Wiec tego Tobie pokaze jako poglad na miejsce
    Chyba, ze chcesz zobaczyc jeden z tych laczonych. Ale to niewiele zmienia. Pole ciete w pół.

Bonus

Domyślnie

Dwójeczka jest naprawdę kapitalna!!!
    Jedynka ma ładny kadr, ale albo nie do końca jest ostra, albo kompresją ją zjadła.
    Bonusik też jest fanie skadrowany ale znowu coś z ostrością/kompresją nie tak.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Dwójeczka jest naprawdę kapitalna!!!
    Jedynka ma ładny kadr, ale albo nie do końca jest ostra, albo kompresją ją zjadła.
    Bonusik też jest fanie skadrowany ale znowu coś z ostrością/kompresją nie tak.
    Jedynka tak. Skopana jest. Dol byl zbyt blisko a ostrosc na srodku.
    Bonusik pogladowy tylko. Ale nie mam pewnosci o czym piszesz. Mozliwe, ze cos nie tak.Tylko co. Na lapku nie widze

Domyślnie

Rzczywiscie cos niedobrego dzieje sie w trawach w dole kadru.
    Sprawdzilem. Nef ma to samo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Rzczywiscie cos niedobrego dzieje sie w trawach w dole kadru.
    Sprawdzilem. Nef ma to samo
    Co by nie powiedzieć i tak to zdjęcie mi się podoba.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

2 jest świetna ale bonusik też jest dobry.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    To fotka z 15 listopada. Jak wiesz caly rok niemal wszystko wyglada tak samo. Do znudzenia
    Wcale mnie to nie dziwi... Choc czasami takie warunki, w srodku kalendarzowej zimy, sa pewna odskocznia, ktora az sie prosi wykorzystac

Bonus już nie tak ładny jak nr 2, ale zdecydowanie lepszy od 1 i 3
    W mojej klasyfikacji jako nr 2
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Przepraszam ale nic nie powiem. Gdy zobaczyłam dwójkę to
    oniemialam z zachwytu i stan ten utrzymuję się nadal

Oszczędny w słowach Awatar sabs2key
    Miasto
    Biskupiec\Olsztyn

Domyślnie

Przepiknie żeś to pan pokazał (mowa o 2 ofkors). Cudeńko i kadrowo i kolorystycznie.Ja chcieć takie na ścianę

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów