Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

oo to dobrze dzieki smerfie
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Smile

Dobrą wiadomością chcę się z Wami podzielić - dziś w godzinach porannych (niedziela!) zadzwonił telefon i P. Adam z Fotoit-u poinformował, że mój fuji s3 wrócił z naprawy... Powiedział także, że pamięta iż zależało mi na czasie ,więc jeśli chcę to może dziś aparat zabrać na giełdę w Stodole (mają stoisko) i tam odbiorę- jeśli mi to odpowiada... Odpowiadało... i aparat naprawiony mam już w domu .
    Muszę przyznać, że sprawa została załatwiona właściwie -a obawiałem się "przewlekłości" i problemów. Jak widać, przedwcześnie...
    Podsumowując, oddany 21października sprzęt powrócił do mnie po naprawie w serwisie w Dusseldorfie dziś tj. 5 listopada - uważam że NIEŹLE...Jako że Fujifilm Polska również termin napraw dwutygodniowy deklarowało- niech więc "inne serwisy" biorą przykład
    Co do samej naprawy-USB trzyma się solidnie (i podobno ma tak już być zawsze ). Ponadto wgrany jest nowy soft (2.1 i piszą, że wyczyszczona matryca oraz funkcjonowanie aparatu sprawdzone. Jutro ja też je sprawdzę

pozdrawia normalnie załatwiony klient

ps.ma ktoś z Was jakieś refleksje nt. tego nowego softu? Na stronie Fuji piszą enigmatycznie, że poprawione funkcjonowanie z fleszami-a jak na praktykę się to przekłada ???
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

Ja niezauwazylem roznicy...na marginesie S3 to juz przeszlosc..nadchodzi S5......to wszystko co ma S5 brakowalo mi jak cholera w s3 wiec kupuje bez namyslu z pierwszej dostawy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BrylantS Zobacz posta
    Ja niezauwazylem roznicy...na marginesie S3 to juz przeszlosc..nadchodzi S5......to wszystko co ma S5 brakowalo mi jak cholera w s3 wiec kupuje bez namyslu z pierwszej dostawy...
    Bez względu na cenę?
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

no ja sie tez grubo zastanawiam nad s5 mialem amortyzowac s3 choc ze 3 lata ale bedzie to maks 2 lata (juz rok prawei ma za soba )
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów