Szukaj
1. - dziwny, nienaturalny kontrast, kadr coś mi nie pasuje, może więcej góry zamiast dołu
2. - ucięta głowa
3. - mam wrażenie, że mnie też razi to słońce
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
Cokolwiek profesjonaliści mówią na ten temat, mi się #1 i #3 podobają i tyle. Bardzo interesujące portrety, pełne życia i ekspresji. A trójka jest pod tym względem po prostu fantastyczna.
Czepialstwo na temat szczegółów technicznych czasami jest po prostu cholernie irytujące...
zdjęcie składa się ze szczegółow technicznych i klimatu. Jak widać jedni na forum komentują tylko klimaty, inni bardziej szczegóły techniczne i nie widzę tu nic irytującego. Irytujące może być tylko uparte trwanie w niewiedzy.
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
jak juz stwierdzili przedmowcy, jedynka technicznie doskonała nie jest, nie mniej imho to świetne, niezwykle wyraźiste i ekspresyjne zdjęcie do którego wraca się wiele razy.. dla mnie super.. gratuluje oka..
Dwa bieguny:
#1 - ach !!!
#3 - skasuj
Jeśli o mnie chodzi to jedynkę jestem w stanie zaakceptować. Powiem więcej - jest niezłeNie pasuje mi jedynie jaskrawość zębów które odciągają uwagę od świetnie oddanych oczu - popraw to.
Drugie do albumu a trzecie do kosza...
Zapytam z ciekawości. Dziewczyna wygląda na max 20 lat a na pierwszym dałbym jej spokojnie 30...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
1 fajna ale tło skiełbaszone.
buahahaha
Pozdro Rafi
D300s MB D10 ,N 17-55,F1oo/D70s,24-120 VR ,SB 800 ,SB 900,jakis statyw,żona +2-ka dzieci
Skontaktuj się z nami