Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Lublin Plaza...

Domyślnie Lublin Plaza...

...a raczej podziemny parking...
    pogoda nie sprzyja więc szukałem dziś kadru pod ziemią...

broni się?

Domyślnie

Szukaj dalej
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Mz koncepcja byla niezla, wykonanie niezbyt. Inny troche kadr i inna, bardziej mroczna konwersja b/w by z pewnoscia pomogla obronic to zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobry jest ten kadr. Gdyby np. Jan Bułhak dziś musiał swoim sprzętem zrobić kadr w tym miejscu to wyszło by to tak samo. Była by taka sama jakość. Wystarczy popatrzeć na skany starych analogowych fotografii - tu jest tak samo.
    Następną sprawą jest miejsce. Rozumiem gdyby na jednej strzałce leżała namiętna piękna i naga blondyna... wówczas byłby zachwyt i kontrowersje. Tu jest tylko parking podziemny. Ja daję temu zdjęciu wysoką notę - za umiejętność pokazania miejsca.

Domyślnie

Witam

Rzadko komentuję prace na forum, ale ta praca bardzo mi odpowiada. Jest bardzo dobra, a byłaby świetna gdyby pasy pośrodku dzieliły kadr dokładnie na pół - moim zdaniem oczywiście. A szum (kiedyś się na to mówiło ziarno ) pasuje jak nigdzie indziej.

Pozdrawiam
    Sergiusz

Domyślnie

nie spodziewałem się, że ktoś to jeszcze odkopie...Piotr_ek zrozumiał o co mi chodziło...
    przecież mogłem wziąć statyw dać iso 200 i zrobić ładnie...
    także iso 1600 w moim D50 tym razem to nie przypadek
    dzięki za komentarze

Uprawnienia umieszczania postów