Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie agencja Reporter - opinie

Dostałem propozycję współpracy z agencją fotograficzną Reporter http://reporterpoland.pl
    czy ktoś z Was z nimi współpracował/współpracuje?
    jakieś opinie o tej agencji?

Domyślnie

Przeczytałem ich ofertę dla fotografów...bez komentarza...polecam dla niezłego ubawu, oto jedna z odsłon polskiego "fotoreportażu".

Domyślnie

1. jeśli reporter się do ciebie zgłosił sam z siebie to znaczy że coś reprezentujesz.
    2. jeśli poczytasz patry i inne takie wesołe pisemka to całkiem dużo zdjeć się sprzedaje właśnie z reportera.
    3. ale ja się nie znam w sumie. jeśli masz czas to ja bym się decydował. jeśli nie chcesz to może ja zaniosę portfolio tylko niestety nie posiadam tyle czasu żeby latać na 2 tematy dziennie ;( fuck

Domyślnie

1. jeśli reporter się do ciebie zgłosił sam z siebie to znaczy że coś reprezentujesz.
    2. jeśli poczytasz patry i inne takie wesołe pisemka to całkiem dużo zdjeć się sprzedaje właśnie z reportera.
    3. ale ja się nie znam w sumie. jeśli masz czas to ja bym się decydował. jeśli nie chcesz to może ja zaniosę portfolio tylko niestety nie posiadam tyle czasu żeby latać na 2 tematy dziennie ;( fuck

Domyślnie

Często zapominaja o moich zdjęciach i przeglądając rożną prasę sam na nie wpadałem. Przykład: opublikowana fota 6 sierpnia. pod koniec października pytam się co ze zdjeciem. Oczywiście tlumaczenie, że takie są rozliczenia itp. 3 razy już tak mialem a ciekaw jestem ile moich zdjeć poszlo bez wiedzy. Sprzedają foty po dobrej cenie Głownie polityka gwiazdy i społeczne. Nie chodzi sport.

Domyślnie

To jest najwiekszy bol z agencjami, ze moga czasem zapomniec o twoich zdjeciach, a co sie z tym wiaze o kasie za nie
    ale to nie tylko reporter

Domyślnie

ja powiem tak reporter to jedna z większych agencji w Polsce więc jak dostałeś od nich propozycje to ja bym się decydował :]
    D4 -->> D3 -->> D2X-->> N50 1.4 -->> N24-70 2.8 -->> N70-200 2.8 VR -->> N70-210 4 -->> SB910 + SB900 + SB800 + SC-29 + SD-8a -->> Newswear Chestvest --->> Pas Domke-->> LowePro CompuTrekker Plus AW

Domyślnie

Co to znaczy propozycja? Będziesz miał ryczalt? Bo jak na normalną wspólpracę o wysyłanie zdjęć tzn. kasa za sprzedaną fotę to żadna propozycja. Przynajmniej dla mnie. Możesz się nejeździć nalatać , a nic się nie sprzeda i kasy nie zobaczysz. No ale bedzięsz mial legitkę

Domyślnie

a tak z ciekawosci to ktos pracuje w reporterze na ryczalcie? Nie chce zeby sie przyznawal , tylko wydawalo mi sie ze oni nie zatrudniaja na umowe o prace.

Domyślnie

Po pierwsze ryczałt dostajesz prowadząc własną firmę . Po drugie ryczałty sa np w PAP-ie czy Forum nie wiem jak w Reporterze dlatego pytam co to znaczy propozycja

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów