Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Leica X1

Oszczędny w słowach Awatar arseniq
    Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaipur Zobacz posta
    arseniq, fajnie, że tak zwracasz nam uwagę na produkty Leica, ale co z tego, że można poczytać recenzje i pooglądać zdjęcia, jak są w Polsce praktycznie niedostępne.
    M9 wciąż brak, podstawowych obiektywów też, a jak z X1, będzie na Święta ?
    Ale co jest w Polsce niedostępne?

Dla chcącego nic trudnego. Byłem u Polskiego dystrybutora w Łomiankach, pobawiłem się M9, miałem też możliwość odpalić X1 w prawdzie wersję przed produkcyjną ale zawsze coś(trochę niedopracowana jak to bywa z takimi wersjami). Ja nikomu uwagi nie zwracam na produkty Leici ale jest tu trochę postów nt aparatów tego producenta więc i ja chciałem poruszyć temat - akurat X1. Jak zadałem pytanie odnośnie dostępności X1 to dostałem odpowiedź że pod koniec grudnia będą realizowane pierwsze zamówienia ale to pewnie chodzi o klientów którzy kupili vouchery.
    Jakaś puszka i jakieś szkło ale ciężkie jak cholera :P

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

[QUOTE=spiritwood;1616870]Ponoć Leica jest w stanie sprostać wszystkim złożonym zamówieniom gdzieś w okolicach lutego 2010. Wiadomo, że priorytetem jest rynek japoński i amerykański, później pewnie przyjdzie czas na bogatszą część Azji i Europę Zachodnią, tak więc na kupno lejka 'z półki w polskim sklepie' (o ile w ogóle taki czas nadejdzie ) nie liczyłbym przed marcem/kwietniem 2010.

Nie przesadzaj..

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

Przecież napisałem, co jest niedostępne, ale mam nadzieję, że sytuacja ulegnie szybkiej poprawie. Mnie nie interesuje zabawa w sklepie.

Do niedawna miałeś w stopce linki do sklepu Leica i dystrybutora Leica, więc odniosłem wrażenie, że jesteś człowiekiem związanym z firmą. Piszę to bez złośliwości.

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaipur Zobacz posta
    Do niedawna miałeś w stopce linki do sklepu Leica i dystrybutora Leica, więc odniosłem wrażenie, że jesteś człowiekiem związanym z firmą. Piszę to bez złośliwości.
    To była taka forma informacji bo widzę że dużo osób się pyta na naszym forum o chociażby gitzo czy sekonica, a że znam te strony to podałem.. przepraszam już nie będę...

Domyślnie

ja czekam juz ok 3 mies na podstawowe szklo systemu ktore powinno byc od reki do kupienia
    Road to Manila

Domyślnie

[QUOTE=arseniq;1617008]
    Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Ponoć Leica jest w stanie sprostać wszystkim złożonym zamówieniom gdzieś w okolicach lutego 2010. Wiadomo, że priorytetem jest rynek japoński i amerykański, później pewnie przyjdzie czas na bogatszą część Azji i Europę Zachodnią, tak więc na kupno lejka 'z półki w polskim sklepie' (o ile w ogóle taki czas nadejdzie ) nie liczyłbym przed marcem/kwietniem 2010.

Nie przesadzaj..
    Jeszcze wspomnisz moje słowa. Przed lutym 2010 nie zobaczysz M9 in stock w żadym B&H, Adoramie czy innym Calumecie...

Miasto
    NDM/Warszawa/WLK_P

Domyślnie

[QUOTE=spiritwood;1617866]
    Cytat Zamieszczone przez arseniq Zobacz posta

Jeszcze wspomnisz moje słowa. Przed lutym 2010 nie zobaczysz M9 in stock w żadym B&H, Adoramie czy innym Calumecie...
    no wiadomo że nie zobaczysz na stocku M9 - dlaczego? bo aparat produkowany jest głównie pod zamówienia dystrybutorów póki co i do póki zaintresowanie tym modelem nie spadnie to każda szt która się pojawi u danego dystrybutora pewnie w przeciągu kilku znajduje się u właściciela który na nią czekał od września:P

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów