Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie serwis FIXATION w Polsce!

Może by tak użyć jakiś argumentów, jakoś zbiorowo po negocjować z Nimi, popisać, podzwonić aby zrobili filię przynajmniej odbiorczą w Polsce. Podobnie jak działa serwis Olympusa który zbiera sprzęt i wysyła do Czech i wyrabiają się w 10-15 dni
    Co o tym myślicie tylko nie mówcie, że się nie da, że nie ma sensu bo ma sens moim zdaniem. To duży serwis robiący różny sprzęt. W końcu po coś do tego UE się pchaliśmy.

ps.
    i trzeba zaznaczyć, żeby nie zatrudniali Postępowych, co najwyżej do przepakowywania sprzętu lub przyklejania gum
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 05-11-2009 o 12:56

Domyślnie

jestem za, moge sie podpisac pod tym

ale ludzi to z UK musza wziasc bo polscy serwisanci sie za bardzo cenia
    Ostatnio edytowane przez jackrabbit ; 05-11-2009 o 12:58

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tak robinie, moze jeszcze maja przyjechac i naprawic u Ciebie w duzym pokoju. Nie umiesz paczki wyslac do UK?

pebees
    Gość

Domyślnie

shaolin co innego wysłać paczkę do UK, płacić funtami czy pay-palem, a co innego wysłać do Warszawy i zapłacić za naprawę peelenami. Osobiście wolę drugą opcję.

Domyślnie

juz nie mowiac o tym jak cudownie by bylo jakby taki serwis powstal w Gdansku

to co? moze na zasadzie franczyzy ktos pokombinuje?

Domyślnie

Nooo, fajna nisza rynkowa

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    shaolin co innego wysłać paczkę do UK, płacić funtami czy pay-palem, a co innego wysłać do Warszawy i zapłacić za naprawę peelenami. Osobiście wolę drugą opcję.
    Ty wolisz druga, ja wole pierwsza. Koniec tematu Ale zeby nie bylo, ze jestem na nie - jako, ze korzystalem jako pewno jeden z niewielu tutaj z Fixationu to gdyby sie to udalo zrobic w PL to oczywiscie byloby git i jak bedzie trzeba to mozecie na mnie liczyc w poparciu inicjatywy ale osobiscie nie widze problemu w wysylaniu paczki do UK i placeniu za naprawe funtami, rmb, czy kazda inna waluta - wazne zeby bylo naprawione szybko, sprawnie i w ludzkiej cenie a to w Fixation jest zapewnione.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Tak robinie, moze jeszcze maja przyjechac i naprawic u Ciebie w duzym pokoju. Nie umiesz paczki wyslac do UK?
    Nie, nie to co mogę naprawić w dużym pokoju robię SAM - naprawiam też aparaty i nie tylko fotograficzne, ale wyobraź sobie nie mam nawet odpowiedniej karty płatniczej i bałbym się wysylać sprzęt za granicę bo to moje narzędzia i ulubione maskotki , choć inne rzeczy wysyłam bez obaw.
    Dla Nich byłby to na pewno jakiś biznes, czy opłacalny trudno rzec. Musieli by to przekalkulować tylko najpierw muszą wiedzieć, że potrzeba taka jest i szansa na zrobienie pieniędzy.
    Dla mnie nie ma rzeczy nie możliwych.
    Najpierw nie potrzebny byl, dzial SERWIS na forum, a jednak jest, potem nie potrzebny był do niego dostęp bez logowania, a jednak jest bez logowania. Nie było strony o serwisie, a jednak jest i to przy naszym wsparciu kolegi Docxxx.
    Czy byłby serwis FIXATION w Polsce też trochę od nas zależy. Spróbować warto podjąć jakaś inicjatywę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Zależy jaki przelicznik polski serwis ustali
    Jak nasprawa byłaby 9 razy niższa i 3 razy szybsza niż w polskim serwisie to chyba byłbym skłonny założyć sobie konto na paypalu, spakować puszkę i wysłać za morze.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

u mnie prawie byla - 500 zamiast 4000 i 4 dni zamiast ???

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów