Po pierwsze - za Nikonozaurem numeruj proszę zdjęcia.
Po drugie - drugi zestaw boski - świetne foty.
Szukaj
Po pierwsze - za Nikonozaurem numeruj proszę zdjęcia.
Po drugie - drugi zestaw boski - świetne foty.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
świetnie....3 i 6 fajne sytuacje.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Smoking bardziej z pingwinami mi się kojarzyZdjęcia świetne
![]()
i te zdjecia potwierdzają taką moją myśl, że czasem warto poświecic więcej czasu na dogłębne poznawanie jednego gatunku nawet teoretycznie mówiąc banalnegoniż wyszukiwanie mało znanych za to powierzchownie potraktowanych...i dalej, byle cos nowego...
podobają mi sie twoje zdjecia![]()
Wszystkie foty bardzo dobre.Gratuluję wytrwałości i porządnego przygotowania.
Kadry bardzo fajne,jedynie IMHO padlinkę lepiej schowaj tak żeby nie było jej widać na zdjęciach.
Pozdrawiam
tomek61
www.tomaszkubis.pl
W przypadku kruków niektórzy proszą żeby właśnie jej więcej pokazać.
Rycerz
Jeśli ktoś zajmuje się "fotografią przyrodniczą" dla trofeów tak to właśnie wygląda jak piszesz. Każdy ma swoją wizję: jeden robi zdjęcia na okładki, inny do "łowca". Ja robię zdjęcia i nagrywam dźwięki przy okazji obserwacji życia zwierząt ale ostatnio coraz częściej wykorzystuję to wszystko w edukacji przyrodniczej, głównie w gimnazjach. Muszę więc wiedzieć ciut więcej niż piszą podręczniki do biologii bo dzieciaki szybko by się znudziły gadaniem wyuczonych regułek.
Genialny set... szczególnie ten drugi![]()
wszystkie świetne, ale najlepsza jest mina drapieżnego![]()
cyfrowo i analogowo
Świetne fotki!!! Drugi set powala!!!
Gratki
Skontaktuj się z nami