Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Domyślnie Okolice Guinnessa.....

Panorama z 6 zdjec........zfocone tego lata.........
    Miejsce to jest dosc dobrze znane......jedyne czego zazdroszcze Guinnessowi to tego ze moze wyskoczyc sobie z domu o ktorej chce i focic tam! Dla mnie przejechanie 120km zeby stwierdzic ze u nich leje nie jest przyjemne......a czesto sie zdaza!
    Wytknijcie mi prosze bledy......chyba sie zapedzilem obrobkowo

Domyślnie

No cóż, specem to ja nie jestem i jakiś rażących błędów nie widzę Może bardziej doświadczeni coś zauważą...
    Faktycznie, miejscówka jest świetna...
    Pozazdrościć Guinnessowi!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Błędów to ja żadnych nie widze, tylko ja to bym kadrował raczej z podłogą, ale kto co lubi Technicznie bez zarzutu - bardzo ładne kolory tej górki.

Domyślnie

Jak to panorama u Ciebie, kadrowo podoba mi się bardzo, co do obróbki... mam wrażenie ze przeostrzyłeś trochę dół (rzuca się to w oczy na wodzie) i trochę za bardzo podbiłeś kontrast. Weź tylko poprawkę na to że ja się nie znam i mogę się mylić

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

wg mnie to jest jedna z najlepszych Twoich prac jeżeli chodzi o obróbkę. Jest normalnie, nic nie jest przesadzone, niebo zachwyca. myślę, że to jest dobry kierunek obróbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    wg mnie to jest jedna z najlepszych Twoich prac jeżeli chodzi o obróbkę. Jest normalnie, nic nie jest przesadzone, niebo zachwyca. myślę, że to jest dobry kierunek obróbki
    Z ust ni to wyjol.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    Milo slyszec.......
    Zadalem takie pytanie bo z doswiadczenia wiem ze latwo sie zapedzic w "przesade".......wtedy jak nie dostaniesz przez leb od kogos, to tak wydaje sie dobrze

Domyślnie

Moim zdaniem dobra panorama, podoba mi się naturalność tej fotografii.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecie,naturalne
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów