Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Takie tam

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jedynka wygrywa ten pokaz! 2 i 3 - też ciekawie, o innych porach dnia, z innym światłem - mogą się podobać
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Doskonałe, najlepsze pierwsze ... i trzecie, też najlepsze. Jedynka za wybuchowe połączenie tonalne. Za grę białego puchatego z czarno ostrym. Trójka za przeskakiwanie z chłodnego w ciepłe. I za niebanalnie włożoną przy krawędzi skałę. Dwójkę też bym za coś pochwalił, ale już dość

Domyślnie

No to mnie zakasowałeś (i nawet nie chodzi o zmianę płci - ostatnio gdy sprawdzałem byłem facetem ), po prostu domyślając się wysiłku jaki włożyłeś w to aby tam się dostać, nie mogę przestać się patrzyć na jedynkę... za kolorystykę i boskie chmurki, i trójkę za światło. Dwójka jest trochę "przybrudzona", ale nie tyle jest to złe, co po prostu sprawia wrażenie trochę innej opowieści.
    PS. Więc to Ciebie widziałem tam na dole

Domyślnie

Tylko oglądać i podziwiać. Takie ujęcia to skarb i wielka rzadkość na naszym forum. Kurcze nie potrafię wybrać lidera. Ja mam tylko taką nadzieję, że przy takich zdjęciach zachowujesz zasady bezpieczeństwa... ?

Domyślnie

Widoki niesamowite, szczególnie jedynka. Wisiałeś tam na jakiejś linie, czy co?!

Domyślnie

przepraszam creep... za zmianę płci, co do bezpieczeństwa to staram się uważać nie tyle na siebie i partnerów co na sprzęt, na zwykłe chodzenie zabieram się nawet z dwoma plecakami - doznaję wtedy nowej definicji bólu placów i barków, a na wspinaczkach to zazwyczaj jeden aparat i to nie zawsze wyjmuję. Zawsze udawało mi się wracać w całym kawałku najwyżej z kilkoma draśnięciami a 12 września w mieście moim Lublinie na przejściu dla pieszych niczego nie świadomy potrącił mnie samochód... złamane i porozbijane to i owo i na ten rok koniec kariery biegowo-wspinaczkowo-fotograficznej pzdrawiam i dzięki za oceny.

Domyślnie

Wszystkie trzy zdjęcia są świetne... gratuluję Życzę jak najszybszego powrotu do pełni zdrowia i formy

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Wybieram 1!
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Dla minie jedyneczka, a zaraz za nią dwójeczka.
    No a przede wszystkim, szybkiego powrotu do pełnej sprawności .

Domyślnie

Dla mnie najlepsze 2 i 3, z tym, że 2jkę troszkę można rozjaśnić (ale nie za dużo).
    Ogólnie świetne foty

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów