Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Frakfurts Wolkenkratzer

Set drapaczy chmur z Franka nad Menem.

Domyślnie

Z koloru to bardzo podoba mi się zdjęcie nr2. A b&w to jednak 4...fasadą ten budynek najbardziej mi podchodzi pod b&w, tylko bym postarał się wywalić ten jeden jedyny samochód, byłoby minimalistycznie. Jakim obiektywem tak szeroko sięgałeś?
    Ostatnio edytowane przez wolnyslimak ; 29-10-2009 o 15:57

Domyślnie

Twój ulubieniec jest i moim ulubieńcem
    Budynki same w sobie ciekawe, bardziej mi pasuje seria B&W, ale mam nieodparte wrażenie sztuczności przez - nie wiem - zbytnie prostowanie? Takie szerokie ujecie? Chodzi mi o to, że budynki wyglądają płasko, jak makiety.

Oszczędny w słowach Awatar dcdead
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Ohhh, moje miasto

Mi tez dwojka nabardziej pasuje kolorystycznie, mam jednak to samo odczucie jak creep - Budynki troche wygladaja jakby przechylaly sie do przodu (sczegolnie FBC)
    Moje zdjecia na flickr

Domyślnie

Są równe bo robiłem je z użyciem obiektywu do korekcji perspektywy - żadnego prostowania

Domyślnie

Świetne zdjęcia.
    Wszystkie są piękne, ale faktycznie ostatnie jest zdecydowanie najlepsze.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

przez pierwsze trzy zdjęcia strasznie wkurzały mnie te dziwne przerysowania na górze kadru. Natomiast jako seria daje to bardzo fajny efekt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów