Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Metamorfoza Natalii

Jedno z ujęć Natalii. Poniżej backstage.
    Zasługa Jacka_Z, który namówił tę skromną dziewczynę do pozowania
    oraz Eweliny, która wyeksponowała urodę.

Backstage

STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Domyślnie

od razu przepraszam, że się nie zachwycę ale... na, jak to określiłeś, ''backstage'' 1,2 widać, piękną kobietę, naturalnie piękną, ale na zdjęciu finałowym już tego nie widzę. Moim zdaniem na tym zdjęciu wyszła nie korzystnie. Może to wina oświetlenia, może makijażu, nie wiem nie znam się. Ale nie jest dobrze
    Ostatnio edytowane przez Mikołaj ; 27-10-2009 o 10:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikołaj Zobacz posta
    od razu przepraszam, że się nie zachwycę ale... na, jak to określiłeś, ''backstage'' 1,2 widać, piękną kobietę, naturalnie piękną, ale na zdjęciu finałowym już tego nie widzę. Moim zdaniem na tym zdjęciu wyszła nie korzystnie. Może to wina oświetlenia, może makijażu, nie wiem nie znam się. Ale nie jest dobrze
    Po części się z Tobą zgadzam. Ale tylko po części.
    Może dlatego, że pamiętam całą sesję i przez jej pryzmat patrzę na to zdjęcie.
    Jednak tytułowa "metamorfoza" nastąpiła i zachwyciła wielu z nas.

Mam nadzieję, że inni też pokażą swoje foty.
    Ja dysponuję tylko D80 i dlatego niewiele ujęć mam poprawnych przy tym oświetleniu.
    Koledzy i koleżanki na pewno lepiej ujęli "temat".

Dziękuję za obiektywną opinię.

Domyślnie

Jak wyżej, dziewczyna wygląda o niebo lepiej przed zdjęciami niż w efekcie finalnym. Po pierwsze zrobiliście jej rozpuszczone włosy, co przy jej konturach twarzy automatycznie ją pogrubiło. Droga sprawa, wizażystka widać się starała nad makijażem okolic oczu (widać jak wyraźnie podkreślała niebieski kolor na backstageu). Na zdjęciu finalnym praktycznie nie widzę żadnego makijażu. Ciemno, ponuro, poważnie. Daj może jakieś inne fotki. Może to tylko jedna taka gdzie wszystko się na kupę skumulowało złego
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

No to bez pozowania i bez makijażu:

Domyślnie

Te dwa bonusy mi się podobają. Są naturalne

Domyślnie

Tak, dwa kolejne o wiele lepiej. Na drugim bonusiku tła zabrakło, co
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Tak, dwa kolejne o wiele lepiej. Na drugim bonusiku tła zabrakło, co
    Fakt.
    Niestety tełko miało na oko niecałe 2m.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Na trójce , czyli bez pozowania i bez makijażu modelka bardzo ładnie wyszła... jak widać makijaż nie zawsze jest potrzebny .
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów