Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Aorta jeziora...

Witam.
    Korzystając z poprawy pogody ruszyłem na dalsze testy nowego szkiełka.
    Poniżej efekt.
    Serdecznie zapraszam do oglądania.
    Jak zawsze wszelkie opinie i uwagi mile widziane.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Wyeksponowałbym bardziej niebo. A tak jest ok.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Zgadam się co do nieba takie mdłe jest troszkę ale ogólnie mnie się takie kadry podobają
    Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Podoba się to, że niebo tak gładko przechodzi w wodę, dzięki temu łodzie jakby lewitują. Dlatego (ja osobiście) jeszcze bardziej zamazałbym granicę horyzontu.

Ciekawie ułożyły się łodzie - podkreślają perspektywę. Z jednym wyjątkiem: tą zieloną po prawej skazałbym na niebyt z paragrafu "za duża plama nie na swoim miejscu" Przez nią linie biegną bardziej w "s" zamiast w kształcie "z" czyli wzdłuż głównych linii.

Oczywiście najprościej byłoby całość przyciemnić plus jednym suwakiem wydobyć szczegóły z każdego zakamarka kadru - ale to tylko po to aby było banalnie dokumentalnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Podoba się to, że niebo tak gładko przechodzi w wodę, dzięki temu łodzie jakby lewitują. Dlatego (ja osobiście) jeszcze bardziej zamazałbym granicę horyzontu.

Ciekawie ułożyły się łodzie - podkreślają perspektywę. Z jednym wyjątkiem: tą zieloną po prawej skazałbym na niebyt z paragrafu "za duża plama nie na swoim miejscu" Przez nią linie biegną bardziej w "s" zamiast w kształcie "z" czyli wzdłuż głównych linii.

Oczywiście najprościej byłoby całość przyciemnić plus jednym suwakiem wydobyć szczegóły z każdego zakamarka kadru - ale to tylko po to aby było banalnie dokumentalnie
    Wielkie dzięki jchra .
    Właśnie na takich konstruktywnych ocenach najbardziej mi zależy.

Wszystkim dziękuję za odwiedziny i komentarze .

Domyślnie

Zasadniczno jest jest OK - ciekawy kadr, kolorki troche blade wyszly
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jak dla mnie niestety zbyt blado jest. I to zdecydowanie zbyt. Mam wrazenie z czarna lodka i woda naokola jakies dziwne halo sie podzialo. Podobnie jakos mi sie widzi z piaskiem - zupelnie jakby fotka byla nieostra i podciagana softem.

Ale ja dzis caly dzien przy zdjeciach siedzialem wiec czasem juz widze rzeczy ktorych nie ma

Uprawnienia umieszczania postów