Szukaj
Wyeksponowałbym bardziej niebo. A tak jest ok.
Zgadam się co do nieba takie mdłe jest troszkęale ogólnie mnie się takie kadry podobają
Pozdrawiam
Nikon D40
Podoba się to, że niebo tak gładko przechodzi w wodę, dzięki temu łodzie jakby lewitują. Dlatego (ja osobiście) jeszcze bardziej zamazałbym granicę horyzontu.
Ciekawie ułożyły się łodzie - podkreślają perspektywę. Z jednym wyjątkiem: tą zieloną po prawej skazałbym na niebyt z paragrafu "za duża plama nie na swoim miejscu" Przez nią linie biegną bardziej w "s" zamiast w kształcie "z" czyli wzdłuż głównych linii.
Oczywiście najprościej byłoby całość przyciemnić plus jednym suwakiem wydobyć szczegóły z każdego zakamarka kadru - ale to tylko po to aby było banalnie dokumentalnie![]()
Zasadniczno jest jest OK - ciekawy kadr, kolorki troche blade wyszly
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Jak dla mnie niestety zbyt blado jest. I to zdecydowanie zbyt. Mam wrazenie z czarna lodka i woda naokola jakies dziwne halo sie podzialo. Podobnie jakos mi sie widzi z piaskiem - zupelnie jakby fotka byla nieostra i podciagana softem.
Ale ja dzis caly dzien przy zdjeciach siedzialem wiec czasem juz widze rzeczy ktorych nie ma![]()
Skontaktuj się z nami