Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Optymiści pocieszyciele ja wiem że to zadna wada i defekt ale w moim przypadku gdzie zwracam uwagę na najwieksze szczegóły to dla mnie to bardzo rażące
    JATIN: tak delikatnie przetarłem patyczkiem do uszu :8
    aaaaaa... zwariuje wrrr
    a tak na przyszłość macie jakieś adresy serwisów fotograficznych w Poznaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasiel Zobacz posta
    w moim przypadku gdzie zwracam uwagę na najwieksze szczegóły to dla mnie to bardzo rażące
    Sprzedaj lustro... przed tobą znacznie większe problemy. Albo teraz albo...
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

czy to normalne, że patrząc przez wizjer np pod slońce widać w wizjerze symetrycznie układające się, linie bardZo drobne?

Domyślnie

zdarza się, to nie jest wada. ale nie patrz na słońce przez wizjer, szkoda oczu....
    D80, S17-70 f2,8-4,5; N 75-300; Panagor PMC 135 f2,8; Vivitar 300 f5,6 (Tokina)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Sprzedaj lustro... przed tobą znacznie większe problemy. Albo teraz albo...
    Zaczynam się uodparniać

Ostatnio edytowane przez mpwt ; 19-10-2009 o 22:22

Domyślnie

nie jest to po całym obszarze ale układają się po przekątnej
    poza tym to też mam paprochy, a poprzez czyszczenie mam ich tylko więcej

Domyślnie

Też mam upaprane, a nawet jeden włosek tam siedzi i się co jakiś czas przemieszcza. Olać!
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zobacz na Piątkowskiej 84b/8 sam mam zamiar sie tam wybrać ze swoim d70s

Domyślnie

Spoko wlece

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Mozesz sprobubowac metody elektrostatycznej jesli wiesz gdzie te paprochy sa. Zakladam, ze sa w okolicy wizjera. Znasz pewnie trik z pocieraniem linijka o naturalne wlokno, wlosy i przyciaganiem po tym przez nia jakichs skrawkow papieru. To samo mozna zrobic z paprochami. Nie usuwa ich to ale moga wpasc na obrzeza i tam zostac usuwajac sie z pola widzenia.
    Podobnie usunalem wlosek 4mm z wnetrza obiektywy Sony H9. Tzn on tam pozostal ale nie bylo go wiecej widac bo przylgnal gdzies do scianki tubusu. Roznica byla taka, ze zastosowalem elektrostatyke starego monitora kineskopowego

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów