Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Radom 2009 - moderator-amator

Pomyślałem - ale ekstra, przeprocesowałem wreszcie zdjęcia z Radomia Powiesiłem w galerii i pomyślałem, że zalinkuję tutaj, ale jak zacząłem oglądać Axalp i inne, to zwątpiłem. Z 15 minut musiałem przekonywać się wewnętrznie, że może jednak warto. Prawda jest taka - to nie są zdjęcia, które umiem robić, ale zawsze warto się uczyć - ten argument mnie przekonał. Na Radom natarłem z 12-24 i 70-300, więc skromnie, a do tego bez specjalnych wejściówek, co też proszę brać pod uwagę. Starałem się to nadrobić jednak pomysłami, kadrami i obróbką. Wiem, że trochę za dużo statyki, część zdjęć wymaga jeszcze korekt detali, ale ogólnie pokażę to co mam - może nie zamordujecie swojego moderatora

> Tutaj zapraszam do całej galerii < - około 60 zdjęć - chwilę się wczytuje i trochę jest przewijania.
    Ostatnio edytowane przez Zbigniew ; 19-10-2009 o 09:29

Domyślnie

I po się tak było zastanawiać ?
    Wg. mnie najlepsze zdjęcia z Radomia pokazane na tym forum.
    Kadry bardzo ciekawe i super obróbka.

Domyślnie

Ja lubię dynamikę dlatego "grot" zdecydowanie do mnie przemawia, su 27 na pasie kołowania.
    Szkoda, że nie ma "numerków" ale ze statyki - gość na "łopacie"
    Reszta też daje radę., ale ta Twoja skromność
    Ostatnio edytowane przez wilk325 ; 18-10-2009 o 22:45

Domyślnie

Widziałem chyba wszystkie z Radomia i prawie wszystkie mi się podobały, Twoje świetnie oddają klimat.. kto był ten wie... Brawo !
    Nikon D90 ; N 18-200 VR ,N 35 1.8 ; T 100-400; SB-800

Domyślnie

super foty , zadnych kompleksow nie powinienes miec , Twoje zdecydowanie duzo bardziej starannie przygotowane do prezentacji i lepiej wyselekcjonowane niz niektrorych fotografoproflotnikow

Domyślnie

nie działa mi link

Domyślnie

Oj bardzo przepraszam - poprawiłem. Był linkowany niepotrzebnie przez tnij.org - teraz jest bezpośrednio.

I dziękuję kolegom bardzo za komentarze. Jestem serio zdziwiony, że coś z tego jest, bo jestem w tym dziale totalnym newbie.

Domyślnie

mnie sie rowniez calosc bardzo sympatycznie ogladalo... kadry naziemne jestem na tak... fajnie oddaja klimat pokazow...

z air2air troche srednio podchodzi mi obrobka arrowsow - smugacze wyszly a la rozowa landrynka... generalnie im dalej w secie tym obrobka zdjec z powietrza lepsza

Domyślnie

kawał dobrej roboty

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów