jak w temacie, prosze o ocene doswiadczonych kolegow. pare miesiecy temu zostalam skrytykowana za obrobke, czy jest jakas poprawa?
1.
8.
EDIT - brak zdjęć na Flickr
Szukaj
jak w temacie, prosze o ocene doswiadczonych kolegow. pare miesiecy temu zostalam skrytykowana za obrobke, czy jest jakas poprawa?
1.
8.
EDIT - brak zdjęć na Flickr
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 27-01-2021 o 12:17 Powód: brak zdjęć, wygasły linki
za duże zdjęcia i chyba niewyostrzone, masz problemy z balansem i to duże, na 6 jakiś zafarb
Nr 8 nie pasuje do całości. Reszta uwag powyżej u kolegów.
Yoora
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
faktycznie 8 obrobkowo troche kiepsko
ale biorac pod uwage zlapanie momentu to bardzo fajnie
nie wiem dlaczego do tego setu trafila 2 ?
co do 6 to byl potencjal ale chciales uchwycic i pania mloda i pana mlodego
a wyszedl pstryk
Tak tylko grzecznie zapytam.
To jest CYWILNY ślub czy chrzest?
za ciasne kadry jak dla mnieszerzej prosze szerzej
![]()
najfajniejsze z tych zdjec sa chyba te rosliny, bo jao jedyna maja swoj naturalny, niczym nie drazniacy kolor.
2,4,7 - nie wiem co chciałeś nimi pokazać ? Nie pasują, a nawet odrywają od tematu.
Kolorem się nie przejmuj ! Zawsze można przerobić na b&w - co w przypadku tej sesji jest nawet wsazane.
Pozdrawiam !D700|D90|14-24 f/2.8|24-70 f/2.8|70-200 f/2.8 VR|SB-900||
Autorkojakis czas temu bylas skrytykowana za obrobke , i raczej nic w niej nie poprawilas nie wiem co to za maniera kompletnego schrzanienia kolorystyki zdjec , ale MZ raczej trzeba isc w naturalnosc , Twoje zdjecia maja straszliwe zafarby zielone , jedno z nich idzie w magente ...
Autorko nie kombinuj , idz w prawidlowe kolory skory a bedzie dobrze , kadruj nieco szerzej , Twoim zdjeciom brakuje powietrza
Pzdr
Skontaktuj się z nami