Szukaj
... dojechalem do 7 i nie bylo tam za wiele hip hopu
8-ka naj
to samo chciałem napisać. Te kadry nie maja prawie nic wspólnego z hiphopem, poza butami
5 - tylko zgarbione dziewcze, nic poza tym.
Do oswietlenia sie przyczepie, coś tak niedbale poświecone.
No cóż, nie mogę zaprzeczyć. Całość była iniciatywą dziewczyn, ja tylko fociłem. Bardziej patrzyłbym pod kątem portretu a nie tematu.
Co do oświetlenia to szkoda gadać. Studio z dwiem lampami z czego jedna na ramieniu, więc nawet możliwoś manewru bardzo ograniczona (tak to jest jak się bierze najtańsze studio). Inna sprawa, że dopiero się tego uczę.
Oj, nastepnym razem musisz koniecznie wziąć takie z 6-ma lampami![]()
Sugestia: weź kobitkę i idź pod mur służewca. Mogę Ci lampkę potrzymać jeśli chcesz doświetlić. Tło nada od razu odpowiednich ram i widz będzie wiedział czego ma szukać na zdjęciu. A i modelka lepiej siewczuje w takich okolicznościach przyrody.
Ja rozumiem, że przy zdjeciach aktowych mam niewielki wybór miejsc na sesję. Ale modowe zdjęcia możecie robić w każdym miejscu publicznym! Korzystajcie z tego! Setki ciekawych miejsc w całej Warszawie, zazdroszczę Wam!
tu hip hopu nie ma praktycznie wogole... raczej szalone lata 80-te...
nie trafia do mnie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Studio to był wybór tych dziewczyn. Ja miałem zrobić zdjęcia, a cała koncepcja była ich. Ja też widział bym to gdzieś w plenerze, może na jakieś stacji PKP. Faktycznie, znacznie bardziej pasuje tu temat "lata 70" i to tyczy się wszystkich części. Jeśli jakiś mod się tym zainteresuje, to może zmienić temat. Andy, do tej pory to ja chciałem tobie potrzymać blendę, a tu taka propozycja...
mini, nawet ściana z jakimś graffiti lepiej się nada niż "takie studio"![]()
Ja im mówiłem, że taką sesję lepiej zrobić w plenerze, ale one się uparły.
Skontaktuj się z nami