Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Hip-Hop Girls part 1

Witam.
    Oto kilka fotek z sesji jaką miałem przyjemność odbyć kilka tygodni temu.
    Składać się będzie z 3 częśći.

Bardzo proszę o KONSTRUKTYWNĄ KRYTYKĘ!

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.

Domyślnie

... dojechalem do 7 i nie bylo tam za wiele hip hopu
    8-ka naj

Domyślnie

to samo chciałem napisać. Te kadry nie maja prawie nic wspólnego z hiphopem, poza butami

5 - tylko zgarbione dziewcze, nic poza tym.
    Do oswietlenia sie przyczepie, coś tak niedbale poświecone.

Domyślnie

No cóż, nie mogę zaprzeczyć. Całość była iniciatywą dziewczyn, ja tylko fociłem. Bardziej patrzyłbym pod kątem portretu a nie tematu.

Domyślnie

Co do oświetlenia to szkoda gadać. Studio z dwiem lampami z czego jedna na ramieniu, więc nawet możliwoś manewru bardzo ograniczona (tak to jest jak się bierze najtańsze studio). Inna sprawa, że dopiero się tego uczę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Studio z dwiem lampami z czego jedna na ramieniu,
    Oj, nastepnym razem musisz koniecznie wziąć takie z 6-ma lampami

Sugestia: weź kobitkę i idź pod mur służewca. Mogę Ci lampkę potrzymać jeśli chcesz doświetlić. Tło nada od razu odpowiednich ram i widz będzie wiedział czego ma szukać na zdjęciu. A i modelka lepiej siewczuje w takich okolicznościach przyrody.

Ja rozumiem, że przy zdjeciach aktowych mam niewielki wybór miejsc na sesję. Ale modowe zdjęcia możecie robić w każdym miejscu publicznym! Korzystajcie z tego! Setki ciekawych miejsc w całej Warszawie, zazdroszczę Wam!

Domyślnie

tu hip hopu nie ma praktycznie wogole... raczej szalone lata 80-te...
    nie trafia do mnie
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Oj, nastepnym razem musisz koniecznie wziąć takie z 6-ma lampami

Sugestia: weź kobitkę i idź pod mur służewca. Mogę Ci lampkę potrzymać jeśli chcesz doświetlić. Tło nada od razu odpowiednich ram i widz będzie wiedział czego ma szukać na zdjęciu. A i modelka lepiej siewczuje w takich okolicznościach przyrody.

Ja rozumiem, że przy zdjeciach aktowych mam niewielki wybór miejsc na sesję. Ale modowe zdjęcia możecie robić w każdym miejscu publicznym! Korzystajcie z tego! Setki ciekawych miejsc w całej Warszawie, zazdroszczę Wam!
    Studio to był wybór tych dziewczyn. Ja miałem zrobić zdjęcia, a cała koncepcja była ich. Ja też widział bym to gdzieś w plenerze, może na jakieś stacji PKP. Faktycznie, znacznie bardziej pasuje tu temat "lata 70" i to tyczy się wszystkich części. Jeśli jakiś mod się tym zainteresuje, to może zmienić temat. Andy, do tej pory to ja chciałem tobie potrzymać blendę, a tu taka propozycja...

Domyślnie

mini, nawet ściana z jakimś graffiti lepiej się nada niż "takie studio"

Domyślnie

Ja im mówiłem, że taką sesję lepiej zrobić w plenerze, ale one się uparły.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów