Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: D70 a D90

Domyślnie

Może jeszcze zrobić jeden krok i kupić bóg wie co jeszcze, pytanie tylko czy tak na prawde potrzebuje takiego sprzętu :P
    D600 / Tamron 17-35 2.8-4 DI OSD / N70-300 VR IF ED / N35 1.8 ED
    Olympus E500 / Sigma EX 30 1.4 / Zuiko 14-42 /

Domyślnie

D 70 ma trochę lat,ale dalej robi zdjęcia.Mam D70 i D90. Jedyną wadą 70 jest wyświetlacz,a właściwie jego brak.Drażniło mnie,że żonka w chyba L 20 ma 3 calowy i coś na nim widać,a w 70 wcisnęli 1.8. Poza tym 70 jest naprawdę super.Mam ją 4 i pół roku i żadnych problemów nie było i pewnie nie będzie . O 90 nie piszę,bo użytkownicy ją znają

Domyślnie

Przesiadłem się z D80 i muszę powiedzieć że różnica w jakości zdjęć, kolorystyce, zakresie tonalnym jest KOLOSALNA,
    dla mnie to co ta matryca potrafi to KOSMOS .... potwierdzam to co mówili przedmówcy:
    1. ISO 800 nie boli
    2. Duuuzy wyświetlacz jest super
    3. Filmy HD ...hm.. nie tego się spodziewałem.
    ArtBlog - moje początki
    D90 / T17-50 / N35 / SB600 / parasolki, statywy i inne graty /

Domyślnie

krzysiekn mowa jest o D70s a ten ma wyświetlacz 2 calowy.

Domyślnie

j51,wiem,że 70s ma dwa cale,ale 0.2 różnicy to nic,a temat jest d70 a d90 bez sssssssssss

Domyślnie

Zgadza sie D70 i D90 jak mogłem przegapić

Domyślnie

Co do filmów to "HD" jest tylko z rozdzielczości bo birate sprawia , że film wygląda jak zwykły divix .Dla mnie zbędny dodatek zwiększający pewnie cenę puszki . Do osób co narzekają na mały rozmiar aparatu zawsze można dokupić grip za 300 i powinno być ok . Nie mam porównania do D70 ja się przesiadłem z D40 i niebo a ziemia , polecam

Domyślnie

D90 to jednak dwie konstrukcje dalej niz D70 wiec jesli chce sie zostac przy DXX to nie ma sie nad czym zastanawiac

ps. mam na zbyciu D90 w bardzo dobrym stanie, jak cos to na prv

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Charakterny Zobacz posta
    Co do filmów to "HD" jest tylko z rozdzielczości bo birate sprawia , że film wygląda jak zwykły divix .Dla mnie zbędny dodatek zwiększający pewnie cenę puszki .

Tak to prawda, filmy do niczego sie nie przydaja, moze z 10 nagralem przez rok czasu.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów