Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie świt w kopenhadze

dokładnie TU ---> klik

klik

samyang rulez
    de czysta i szkua

Domyślnie

Ten obiektyw wymiata. Na brzegach kadru szczegóły lepiej się prezentują niż w centrum.

Domyślnie

no i bardzo dynamicznie wyszła woda..

Domyślnie

o co chodzi z tym klikiem pod zdjęciem?
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galu44 Zobacz posta
    o co chodzi z tym klikiem pod zdjęciem?
    czasem fotki na forum nie widać, wiec dałem w razie czego
    de czysta i szkua

Domyślnie

A mnie jakoś nie przekonuje ten kadr. Miejsce znam dość dobrze i wiem, że w duecie z tym cimciangiem mógłbyś powalczyć o ciekawsze kadry. Zresztą po cichu na to liczę

woda
    Gość

Domyślnie

Mnie to zdjecie nie przekonuje. Tak naprawde fish i nic wiecej. Kadr nie porywa, nieba niemal nie ma, a woda tak jakos w pol drogi. Fakt.. nadaje troche dynamiki zdjeciu ale czy powinna? Mam wrazenie, ze zdjecie mialo byc w zamysle spokojne. Nie chodzilo o jakas dramaturgie, dynamike.. ekspresje. Tak przynajmniej to odbieram. Zatem ten ruch wody troche kloci sie z koncepcja fotografii. Gdyby ja bardziej rozmyc i "wyciszyc" wyszloby to chyba na dobre spojnosci zdjecia. Albo ja zamrozic znacznie krotszym czasem, rowniez odbierajac jej ta odrobine dynamiki.
    No chyba, ze zupelnie zle odczytalem koncepcje autora

Domyślnie

nie czuje widoczkow ot caly problem, ale popracuje sie nad tym, dzieki za uwagi! zgadzam sie z nimi

p.s. dlatego nie widać nieba bo poprostu matryca nie wyrabia niebo bylo ladne przy 1/2 sek ale wtedy budynki bardzo ciemne, a fota naswietlana przy 2sekundach, zależało mi bardziej na budynkach a w HDR- srery nie umiem sie bawic, pozdro!!
    de czysta i szkua

Uprawnienia umieszczania postów