Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

wystarczy program "Panorama Factory"
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

dzieki
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

swietnie wyglada w wiekszej wersji

Domyślnie

mógłbyś jakąś krótką instrukcje dać do tego programu?
    jakoś dziwnie łączy te zdjęcia, nie te co trzeba, szczerze powiem że strasznie kiepsko, po twojej pracy widać że da sie super, a to moje klimaty
    kilka wskazówek
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

Najlepiej wychodzi to jeśli mamy widoczną 1/3 część kadru z poprzedniego zdjęcia (btw zdjęcia robiłem pionowo),wtedy lepiej program je sklei
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Jestem na tak za klimat fotki.
    NIKON - system

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów