wystarczy program "Panorama Factory"
Szukaj
wystarczy program "Panorama Factory"
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
dzieki
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
swietnie wyglada w wiekszej wersji![]()
mógłbyś jakąś krótką instrukcje dać do tego programu?
jakoś dziwnie łączy te zdjęcia, nie te co trzeba, szczerze powiem że strasznie kiepsko, po twojej pracy widać że da sie super, a to moje klimaty
kilka wskazówek![]()
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Najlepiej wychodzi to jeśli mamy widoczną 1/3 część kadru z poprzedniego zdjęcia (btw zdjęcia robiłem pionowo),wtedy lepiej program je sklei
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
Jestem na tak za klimat fotki.
NIKON - system
Skontaktuj się z nami