Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Sigma EF-500 DG Super

Witam mam pytanie czy Sigma EF-500 DG Super współpracuje z nikonem D80 i w jakim stopniu.

Domyślnie

Żeby nie było, że nie pomogłem:

Gdzie jest info o sprzęcie? Na stronie producenta!

1 minuta szperania i...

EF-500DG Super

a głębiej...

http://www.sigma-photo.co.jp/english...0dg_sup.htm#03

Tyle teorii. Jeśli mnie pamięć nie myli starsze (sprzed iluś tam lat) egzemplarze miały jakiś problem ze współpracą...

Na tutejszym forum też było o Sigmach. Szukanie nie boli, a można się ciekawych rzeczy dowiedzieć
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Tak starsze modele moga nie wspolgrac. Nowe albo z dogranym softem beda. Mam z dogranym softem starsza niby numerami a byla kupowana jako nowa z pol roku temu. Jak dograne albo natywnie ma to wszystkie opcje tej lampy zdaje sie wykorzystasz

Domyślnie

Niestety lampa nie współpracuje z D80. Czy istnieje jakaś możliwość aktualizacji softu lampy na podstawie gwarancji?

Domyślnie

Na podstawie gwarancji robią to za darmo. W gdynii chyba, sprawdz na google serwis sigmy wyslij maila/zadzwon. Bez gwarancji chcieli 300zl albo lepiej niepamietam, kupowalem w ciemno ale okazalo sie ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karabud Zobacz posta
    Na podstawie gwarancji robią to za darmo. W gdynii chyba, sprawdz na google serwis sigmy wyslij maila/zadzwon. Bez gwarancji chcieli 300zl albo lepiej niepamietam, kupowalem w ciemno ale okazalo sie ok
    Kolega wysyłał na podstawie gwarancji sklepowej, czy gwarancji ogólnej producenta? Mam gwarancję ze sklepu ale jest wystawiona przez nieautoryzowanego importera sigmy na Polskę ( HAMA Polska). Nie wiem czy wysyłać z ich kartą gwarancyjną,bo niby piszą że mają serwis w Poznaniu. Może lepiej z gwarancją producenta taką mam:
    http://farm4.static.flickr.com/3083/...be20835a68.jpg wysłać lampę do Gdyni.
    Niestety tani zakup nie zawsze oznacza właściwy
    Ostatnio edytowane przez zwiazany ; 20-09-2009 o 17:19

Domyślnie

Oni chca z gwarancja producenta. Ja nie wysylalem bo okazalo sie ze miala juz soft dobry. Moim zdaniem napisz do nich emila/zadzwon to lepiej powiedza. Odpisuja calkiem szybko. Pzdr

Uprawnienia umieszczania postów