Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Książka lub tutoriale do NX2 ???

Witam ,

Czy istnieje książka lub jakieś tutoriale w języku polskim do programu NX2 ? Dzisiaj pobrałem Triala z internetu a jest to mój pierwszy program do obróbki Nef i chciałbym się go nauczyć . Cena programu jest przyzwoita i mocno się nad nim zastanawiam ...

Domyślnie

Nie znam żadnego tutka po polsku.
    Po angielsku jest na przykład ten. Bardzo w porządku .
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

no właśnie po angielsku ... :/

Domyślnie

Jeśli kupisz pudełko z programem z legalnej dystrybucji, to dostaniesz podręcznik po polsku. Co prawda czarno-biały, ale po polsku.
    Jacek

Domyślnie

Instrukcje w języku polskim można czasami kupić na Allegro.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Instrukcje już mam wystarczyło wejść na nikon.pl i pobrać instrukcje dostępna jest dla wszystkich zalogowanych użytkowników .. Teraz jeszcze 2 małe pytanka czy jak kupie program z polskiej dystrybucji to będzie on po Polsku ? Czy po zakupie szybszego komputera działanie programu się przyśpieszy ?? Teraz posiadam laptopa : Intel Core duo 2 jeden z tych pierwszych , 1 giga ram , i jakaś tam kiepska karta graficzna ati radeon ...

Domyślnie

Witam
    Ja NX2 mam zainstalowany na laptopie z prockiem centrino2 grafika 512mb nvidia i 3gb ram, program śmiga aż miło, a instrukcję ściągnąlem ze strony nikona, wystarczy się zarejestrować.
    Pozdrawiam
    | Nikon D800 x2 D500 P7000|SB-900|R1C1|szkła nikona 14-24,24-70, 70-200, 200-500, 500/4, 105 micro, 50, 16fish| lowepro|velbon||eizo CG i SX|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesiu83 Zobacz posta
    Instrukcje już mam wystarczyło wejść na nikon.pl i pobrać instrukcje dostępna jest dla wszystkich zalogowanych użytkowników .. Teraz jeszcze 2 małe pytanka czy jak kupie program z polskiej dystrybucji to będzie on po Polsku ? Czy po zakupie szybszego komputera działanie programu się przyśpieszy ?? Teraz posiadam laptopa : Intel Core duo 2 jeden z tych pierwszych , 1 giga ram , i jakaś tam kiepska karta graficzna ati radeon ...
    Nie, program będzie dalej po Angielsku. Ale nie bój, jest bardzo intuicyjny.
    Dokup jeszcze 1GB ramu i będzie ok. Demonem szybkości ten program nie jest ale nie wygląda to aż tak źle jak niekiedy opisują go tutaj forumowicze.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

generalnie przerabianie na laptopie jakoś mi średnio leży , pewnie dlatego , że byłemu znajomego który ma 22 calowy monitor i tam to ma sens ... e..storm ale po przesunięciu obojętnie jakiego paska program Ci reaguje od razu czy czekasz chwilę na reakcję programu ?

Cool

Reaguje bardzo szybko na wszelkie suwaki w panelu i w zainstalowanych wtyczkach.
    | Nikon D800 x2 D500 P7000|SB-900|R1C1|szkła nikona 14-24,24-70, 70-200, 200-500, 500/4, 105 micro, 50, 16fish| lowepro|velbon||eizo CG i SX|

Uprawnienia umieszczania postów