Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Bridge no.2

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie Bridge no.2

Witam

Zapraszam

Domyślnie

o jaaaa...też tak chcę

Domyślnie

Bdb Ach te Twoje kwadraty...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Piotrek wydaje mi się że to jedna z gorszych Twoich prac jakie ostatnio widziałem .., niby kwadrat jest , niby jest dobre bw , niby wszystko jest ale jednak czegoś zabrakło

Domyślnie

Piękne chmury tuż nad mostem

Domyślnie

Bardzo fajna fota, jedyne co mi przeszkadza to ten szum na chmurach nieporównywalnie większy niż na pozostałej częsci foty

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajna fota, jedyne co mi przeszkadza to ten szum na chmurach nieporównywalnie większy niż na pozostałej częsci foty
    Dużo musiałem podciągać to niebo stąd ten szum.

Piotrek wydaje mi się że to jedna z gorszych Twoich prac jakie ostatnio widziałem .., niby kwadrat jest , niby jest dobre bw , niby wszystko jest ale jednak czegoś zabrakło
    Obiecuję poprawę

Domyślnie

Świetne foto, już (przydługo) komentowałem

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Świetne foto, już (przydługo) komentowałem
    Ale piszesz za to bardzo rzeczowo i należycie argumentujesz swoją wypowiedź. Jeszcze raz dzięki !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    malibu bo jest lekko za ciemno na linii brzegu (mz. oczywiscie ) ale generalnie podoba mi się ta fota

Uprawnienia umieszczania postów