Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: widok z okna

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pierwsza fotka bardzo ciekawa - podoba mi się.
    Nikon D750 | Nikkor AF-S 70-200 F4 VR | Nikkor AF-S 35 1:1.8G | Nikkor AF-S 50 1:1.4G | Σ 24-70 2.8 HSM | SB-900

Domyślnie

Na jedynce brakuje mi ostrości. Niepotrzebnie wszedł tam krzaczek z prawej strony.. No i mam niedosyt podłogi.

Domyślnie

Jedynka jest świetna! Wschód słońca jakby nad morzem... ale szkoda krzaku z lewej...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Zbanowany
    Miasto
    Głogów

Domyślnie

przepały.
    I n jedynce ten badyl przy DL do wymazania

woda
    Gość

Domyślnie

Ogladajac 1 zerknalem od razu na exif. A tam czas 1/1000 s. To dlaczego krzak na pierwszym planie rozmyty? Ostrosc zle moim zdaniem ustawiana. A na dodatek przez ten krzak powstaje wrazenie, ze zdjecie bylo kadrowane za wysoko. Brakuje dolu. I to bardzo. Sprobuj go wystemplowac i porownaj. Mysle, ze roznica bedzie zauwazalna. 2 mi sie juz zupelnie nie podoba. Wielkie zarosla tworza zbyt duza ciemna plame. Nie, 2 mi zupelnie nie pasuje.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Ogladajac 1 zerknalem od razu na exif. A tam czas 1/1000 s. To dlaczego krzak na pierwszym planie rozmyty? Ostrosc zle moim zdaniem ustawiana. A na dodatek przez ten krzak powstaje wrazenie, ze zdjecie bylo kadrowane za wysoko. Brakuje dolu. I to bardzo. Sprobuj go wystemplowac i porownaj. Mysle, ze roznica bedzie zauwazalna. 2 mi sie juz zupelnie nie podoba. Wielkie zarosla tworza zbyt duza ciemna plame. Nie, 2 mi zupelnie nie pasuje.
    podpisuję się

pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

nie tylko ten krzak z prawej ale i dalsze plany są poruszone, tytuł jest z okna, czas 1000, więc to chyba było okno samochodu/pociągu. Jak już robić zdjęcia to starannie

Domyślnie

Tak poważnie to Zdjecia były robione w ruchu podczas jazdy samochodem z autostrady. Chodziło mi o wasza opinie i widze ze nie poszło mi AZ TAK ZLE ))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    Tak poważnie to Zdjecia były robione w ruchu podczas jazdy samochodem z autostrady. Chodziło mi o wasza opinie i widze ze nie poszło mi AZ TAK ZLE ))
    jak tak to wystarczyło bardzo niewiele do dobrego zdjęcia.... Zatrzymać sie..

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów