Witam
mam problem z gripem od zooma.
w jednym miejscu stal sie za szeroki i za duży (guma marszczy sie w jednym miejscu)
Czy w serwisie Nikona bede mógł ja wymienić? Czy może ktoś podać mi numer katalogowy tego elementu?
Pozdrawiam
MIchał
Szukaj
Witam
mam problem z gripem od zooma.
w jednym miejscu stal sie za szeroki i za duży (guma marszczy sie w jednym miejscu)
Czy w serwisie Nikona bede mógł ja wymienić? Czy może ktoś podać mi numer katalogowy tego elementu?
Pozdrawiam
MIchał
A nie prosciej napisać do serwisu albo wejść na stronę nikona i w pomocy technicznej zadać pytanie,
bynajmniej bym też tak zrobił
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Przepraszam za OT. Nie jestem jakimś językowym purystą (sam popełniam dużo błędów) ale słowo bynajmniej nie zostało tu poprawnie użyte i jakoś tak kłuje mnie w oczy.
Co do gum to odkejają się czasami częściej, czasami rzadziej. Polecam wątki o gumach od D200 i D300. Czy rzeczywiście warto oddawać to do serwisu? Jeżeżeli na gwarancji obiektyw to bym spróbował, jeżeli nie to poradziłbym sobie we własnym zakresie.
Tu:
http://rapidshare.com/users/Q05F96
Masz serwisówkę od 18-70 poszukaj PN
Serwis Nikona nie sprzedaje częsci zamiennych osobom fizycznym
D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.
Skontaktuj się z nami