Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie 18-70 nikor problem z gripem

Witam
    mam problem z gripem od zooma.
    w jednym miejscu stal sie za szeroki i za duży (guma marszczy sie w jednym miejscu)
    Czy w serwisie Nikona bede mógł ja wymienić? Czy może ktoś podać mi numer katalogowy tego elementu?

Pozdrawiam
    MIchał

Domyślnie

A nie prosciej napisać do serwisu albo wejść na stronę nikona i w pomocy technicznej zadać pytanie,
    bynajmniej bym też tak zrobił
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    A nie prosciej napisać do serwisu albo wejść na stronę nikona i w pomocy technicznej zadać pytanie,
    bynajmniej bym też tak zrobił
    Przepraszam za OT. Nie jestem jakimś językowym purystą (sam popełniam dużo błędów) ale słowo bynajmniej nie zostało tu poprawnie użyte i jakoś tak kłuje mnie w oczy.

Co do gum to odkejają się czasami częściej, czasami rzadziej. Polecam wątki o gumach od D200 i D300. Czy rzeczywiście warto oddawać to do serwisu? Jeżeżeli na gwarancji obiektyw to bym spróbował, jeżeli nie to poradziłbym sobie we własnym zakresie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nurkiewicz Zobacz posta
    Witam
    mam problem z gripem od zooma.
    w jednym miejscu stal sie za szeroki i za duży (guma marszczy sie w jednym miejscu)
    Czy w serwisie Nikona bede mógł ja wymienić? Czy może ktoś podać mi numer katalogowy tego elementu?

Pozdrawiam
    MIchał
    Tu:
    http://rapidshare.com/users/Q05F96

Masz serwisówkę od 18-70 poszukaj PN
    Serwis Nikona nie sprzedaje częsci zamiennych osobom fizycznym
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Uprawnienia umieszczania postów